Forum » Kaj kupiti » Keri switch kupiti?
Keri switch kupiti?
osrdek ::
Torej zanima me keri 8-portni switch se splača kupiti? Kaj priporočate.
Dosti dobrega sem slišal o Linksys-ovih. Samo so pa dosti dražji od npr. kakega LevelOne.
Pomembna je zaneslivost delovanja.
Hočem narediti dostop do neta za 6 računalnikov , torej switch + linux server.
Dosti dobrega sem slišal o Linksys-ovih. Samo so pa dosti dražji od npr. kakega LevelOne.
Pomembna je zaneslivost delovanja.
Hočem narediti dostop do neta za 6 računalnikov , torej switch + linux server.
MitkoVIP ::
hm
mislim da ti tu ni potrebno pretiravati z kaksnimi dragimi firmami. jaz sm nabavu Canyona 8 portnega in sva ga s kolegom stestirala in tko in ti lahko recem da za malo denarja da veliko muzike. kolega pa uporablja 8 portni LevelOne in je tudi zadovoljen z njim. kar si pa rekel o Linksysu je cisto res da so malcek predragi.pac poizkusi dobiti kaksno trgovino in nabavis switch in se pac tam zmenis ce ti ne bo ql ga pac v 8 dneh lahko zamenjas.ce ne bos probu ne bos vedu
LP
mislim da ti tu ni potrebno pretiravati z kaksnimi dragimi firmami. jaz sm nabavu Canyona 8 portnega in sva ga s kolegom stestirala in tko in ti lahko recem da za malo denarja da veliko muzike. kolega pa uporablja 8 portni LevelOne in je tudi zadovoljen z njim. kar si pa rekel o Linksysu je cisto res da so malcek predragi.pac poizkusi dobiti kaksno trgovino in nabavis switch in se pac tam zmenis ce ti ne bo ql ga pac v 8 dneh lahko zamenjas.ce ne bos probu ne bos vedu
LP
jap tega ma kolega pa je z namu zadovoljen in tudi jaz menim da bo zadovoljiv tvoje potrebe in da te ne no zal.pa zadeva niti ni pretirano draga.
jRk0 ::
jaz mam tudi planet pa na lanih mamo planet pa vedno vse dela
You fuck up once, you loose two teeth.
jerry2000 ::
Tko mimogrede, ali je že kdo imel switch, ki ni dobro delal? Router ja, zaradi firmware, ampak switch???
Jerry and Tom
bastadu ::
Jaz ima slabe izkušnje z Jaht 5-portnim switchem, vsake toliko ga je treba resetirat (približno 1× na teden), ker enostavno zmrzne
osrdek ::
Nismo ga še sprobali, ker smo se nekaj s kabli zajebavali ker niso delali
Bomo šli v ponedeljek po nove kable pa se bo stvar sprobala
Bomo šli v ponedeljek po nove kable pa se bo stvar sprobala
ql ql sam res so teli switchi pocen. sm gledu za Giga Switch k sm vidu ceno sm kr nehu sprasvt za take. hja s kabli se pa da zadeva zaplest ja. nabav si UTP5Ek so tut za giga povezavo pa se dragi niso.
OldSkul ::
Jaz mam Planetov switch. Star je že 2 leti. Dela dobro-ne zmrzuje itd., toda zadeva se pregreva, o čemer smo debatirali tudi tu na forumu. Eden ga je šel celo hladit z ventilatorjem.
Bojan xxxx ::
Jest imam planeta ze cca 2 leti pa pol - pa mi ni zmrznil še niti enkrat. Do zdaj sploh nisem vedel, da zna switch tudi zmrznit.
Sem dal pa lani enkrat gor malo večji hladilnik; kar enega Zalmana. In ta pač opravi svoje delo kot se spodobi.
Sem dal pa lani enkrat gor malo večji hladilnik; kar enega Zalmana. In ta pač opravi svoje delo kot se spodobi.
bajsibajsi ::
Kupi kergakol sam ne LevelOne < --- totaln kakec, cenejsi zmrznejo ze ob povprecni uporabi.
TekO ::
Mam LevelOne switch že eno leto, nanga pol še zvezan router, tko da je stvarca 24/7 powezana na net, pa dela tHa BeSt, niti najmanših blemov...super uglavnm. Tak da ne wem kaj maš proti njim bajsibajsi? ...tale moj vsekakor ni "totalen kakec"
Ideas are bulletproof.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3355 (2332) | malinavc |
» | 5-portni SWITCH 100MbOddelek: Kaj kupiti | 985 (843) | mmmato |
» | Router mi štekne...Oddelek: Omrežja in internet | 1680 (1444) | strle12 |
» | Kater switchOddelek: Kaj kupiti | 909 (827) | Gapi |
» | Ali je ta switch dober?Oddelek: Kaj kupiti | 1384 (1192) | LevelOne |