Forum » Programska oprema » Kako odstranit virus?!?!
Kako odstranit virus?!?!
MrGTO ::
Zivjo!
Torej problem je sledec....
Imam antivirusni program NOD32 in ko dam "scan disk for viruses" mi javi dva virusa. Napise mi da jih ne more izbrisati, zato sem izbral "quarantine" in nato se "delete". Ponovno sem zagnal in zopet mi je najdel viruse. To sem kar nekajkrat ze ponovil vendar brez uspeha. Nato sem celo sel tisto mapo zbrisat,vendar ponavljajoce nastaja nova ista mapa.
Nahaja se pa na: C:\Program Files\Common Files\htpcjlbp\jnblprrn\ppppdrnh.exe - Win32/Agent.AY trojan
To je ocitno trojanski konj.
Sedaj pa res nevem kaj bi se naredil. NOD32 sem tudi posodobil do zadnje verzije.
Prosim za pomoc
Lp, Blaž
Torej problem je sledec....
Imam antivirusni program NOD32 in ko dam "scan disk for viruses" mi javi dva virusa. Napise mi da jih ne more izbrisati, zato sem izbral "quarantine" in nato se "delete". Ponovno sem zagnal in zopet mi je najdel viruse. To sem kar nekajkrat ze ponovil vendar brez uspeha. Nato sem celo sel tisto mapo zbrisat,vendar ponavljajoce nastaja nova ista mapa.
Nahaja se pa na: C:\Program Files\Common Files\htpcjlbp\jnblprrn\ppppdrnh.exe - Win32/Agent.AY trojan
To je ocitno trojanski konj.
Sedaj pa res nevem kaj bi se naredil. NOD32 sem tudi posodobil do zadnje verzije.
Prosim za pomoc
Lp, Blaž
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | NOD32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2869 (1953) | bluefish |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6015 (4563) | zmaki |
» | Vdor v moj računalnik!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2196 (1633) | opeter |
» | Virus te nategne; ali ga lahko nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1171) | dimitrijus |
» | virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1726 (1572) | Dead_Eye |