» »

TEŽAVE Z MP3-ji

TEŽAVE Z MP3-ji

Nemelk ::

Problem zgleda nekako takole! želel sem si posneti mp3-je na cd. ko jih lepo zajamem in hočem prenesti v prostorček, kamor jih "odložiš" fajle k jih boš posnel, jin nekaj ni dalo na spisek. program je WINONCD 3.7. napako sem odkril, ne znam pa je odpraviti. če pogledam v winampu, file info (alt+3) mi pri tistih ki NE delajo napiše "Header found at: (recimo) 2056 bytes" (je še nekaj drugih možnosti). pri tistih ki delajo pa piše ... at o bytes ???
vsak nasvet bo dobrodošel! Taknk ju!

p.s. tile mp3-ji so bli ripani na mojmu racu, k ni glih najbl primern za to, mam pa ene mp3-je, k so bli ripani pr frendu (ma bols rac) ampak je bil slabsi CD). torej, podvprašanje: kako hudirja nastanejo ti headerji in kaj to sploh je???
Nemelk ™

Han ::

WinOnCD 3.7 ima malo starejši MP3 dekoder, ki ima z določenimi MP3-ji, narejenimi s kakšnim bolj eksotičnim oz. slabim kodekom, težave. Pretvori zadevo v WAV, pa boš lahko normalno zapekel...

P.S. WinOnCD 3.8 Power Edition, Nero 5.5, Feurio 1.6, skratka novejše verzije, imajo boljše dekoderje.

ja, vem da je 3.7 že malo starejši. AMPAK, tiste številke bytov, so tako mičkene 2000, cel mp3 je 600000 (0) bytov in to mi je dalo misl! pa sm z cool editom odrezat ene pol sekunde začetka komada, spet spravu in zdej dela, ni več headerjev :)
Nemelk ™

aja, še to. zdej k ni več "header"-jev pa pr CRC: piše YES, prej pa ni. a kdo ve kej o CRC-jih? good/bad? pr kšnm unzipanju te kakšen crc error spravi ob živce
Nemelk ™

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teac in Smartbuy mediji!

Oddelek: Pomoč in nasveti
131265 (992) pivmik
»

Kateri program za peko?

Oddelek: Programska oprema
222140 (1077) Kriko
»

XP - kako onesposobiti program za peko cd-jev?

Oddelek: Pomoč in nasveti
211499 (1272) JLP
»

program za pečt

192039 (1860) JLP
»

Navodila za delo s programom WinOnCD 3.7

51334 (1243) kuntek

Več podobnih tem