Forum » Strojna oprema » kako rastaviti prenosnik ???!@?!
kako rastaviti prenosnik ???!@?!
murphyboy11 ::
živjo imam sledeči problem nikakor ne morem rastaviti rad bi prišel do diska vglavnem vse možne vijake sem odstranil čisto vse ampak ga še kar nekaj drži na sredi okol in okol je popustil na sredi ga pa drži ima gdo kak predlog :S ker ne manjka več dosti da vzamem fleksarco v roke
aja prenosnik je ipc d22es
aja prenosnik je ipc d22es
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Stepni Volk ::
To sem že večkrat delal na različnih modelih... toda na pamet in na suho je težko o tem... kakšna fotka?
OwcA ::
Diski so povečini namenjeni menjavi in zato ne bi smeli predstavljati prevelikega zalogaja. Za celostno razgraditev pa je potrebno odstraniti tudi tipkovnico (večinoma jo držijo kakšni zatiči ob robovih) in zaslon.
Vsekakor bi slika pomagala, ali vsaj povej o katerem prenosniku natanko teče beseda.
Vsekakor bi slika pomagala, ali vsaj povej o katerem prenosniku natanko teče beseda.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Darker ::
jz ga mam na hp nx9010 na sprednji strani tko da ga teoretično lahko vn uzamem ne da bi sploh comp okol obrnu :D
what if you were unable to wake up
Ziga Dolhar ::
Pri meni za menjavo diska zadostuje en šrauf. Je možno, da ti sam konektor drži disk bolj močno "v primežu"?
Aja, si pogledal v navodila prenosnika? Pri meni je zlo lepo zrisano ... (Dell Inspiron 4100)
Aja, si pogledal v navodila prenosnika? Pri meni je zlo lepo zrisano ... (Dell Inspiron 4100)
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook za programiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13373 (7447) | Saul Goodman |
» | Stikalo za trdi diskOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2171 (1519) | misek |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5297 (2743) | x45 |
» | Problem z igranjem nekaterih igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1070) | pero#3 |
» | Big Typhoon CPU hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1490 (978) | GaS |