Forum » Programiranje » c++ slo tutorial
c++ slo tutorial
cahahopie ::
Daj stari no!
Da, se mi ne bo treba matrat skoz mojo lomljeno angleščino. Veš kolk časa sem potreboval, da sem sploh skapšo kaj je človk mislo s "cubbyholes" (če veš kaj mislim) in na koncu ugotovi, da to ni neka pomembna stvar, ki bi jo potreboval pri znanju te kode.
Če mi prevedeš celo bukov "Teach yourself c++ in 21 days!" boš dobu za nagrado... boš dobu.... boš... hmm...
Bom reku vsem, da je na tem pejđu ... torej 3delavnica... full kul bukva o C++, ki jo je napisu... ta pa ta! Torej [kren] ?!
Da, se mi ne bo treba matrat skoz mojo lomljeno angleščino. Veš kolk časa sem potreboval, da sem sploh skapšo kaj je človk mislo s "cubbyholes" (če veš kaj mislim) in na koncu ugotovi, da to ni neka pomembna stvar, ki bi jo potreboval pri znanju te kode.
Če mi prevedeš celo bukov "Teach yourself c++ in 21 days!" boš dobu za nagrado... boš dobu.... boš... hmm...
Bom reku vsem, da je na tem pejđu ... torej 3delavnica... full kul bukva o C++, ki jo je napisu... ta pa ta! Torej [kren] ?!
Monster ::
čuj de rajši vprašaj sicer pa če boš htel glih mal bol obvladat C++ boš mogu tud neki ang vedet ne
Ka zaboga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4485 (4230) | bluefish |
» | MAYA 3d - začetnikOddelek: Programska oprema | 1272 (1162) | Backup22 |
» | Test moje spletne strani na resoluciji 800*600 in Win98Oddelek: Izdelava spletišč | 1408 (1072) | Spajky |
» | sam naredu > www.cutetrancegirls.comOddelek: Izdelava spletišč | 1731 (1087) | (sic) |
» | Kako vstaviti php v htm?Oddelek: Izdelava spletišč | 1520 (1022) | darh |