Forum » Sedem umetnosti » Iščem naslov filma
Iščem naslov filma
grayfox ::
Iščem naslov filma.
Dogajanje filma je postavljeno tam okoli leta 0, nekje med Sirijo, Jordanijo, Armenijo. film je starejši, saj sm ga gledal najmanj 4 leta nazaj.
Glavni akter je moški, ki ima okoli vratu verižico in obesek na katerem lahko spreminja simbole različnih ver. (krščanski križ, davidova zvezda, muslimanski polmesec...)
je nekakšen trgovec ki prodaja razno kramo, in si s ''spremembo'' vere pridobiva naklonjenost stran in se reši raznih težav.
edino podrobnost ki še vem je, da je ženski ki ni mogla doživet orgazma svetoval neko terapijo v reki, mislim da s pomočjo zlatih ribic
HVALA
Dogajanje filma je postavljeno tam okoli leta 0, nekje med Sirijo, Jordanijo, Armenijo. film je starejši, saj sm ga gledal najmanj 4 leta nazaj.
Glavni akter je moški, ki ima okoli vratu verižico in obesek na katerem lahko spreminja simbole različnih ver. (krščanski križ, davidova zvezda, muslimanski polmesec...)
je nekakšen trgovec ki prodaja razno kramo, in si s ''spremembo'' vere pridobiva naklonjenost stran in se reši raznih težav.
edino podrobnost ki še vem je, da je ženski ki ni mogla doživet orgazma svetoval neko terapijo v reki, mislim da s pomočjo zlatih ribic
HVALA
nodrim ::
Iščem naslov filma.
Zadnjič sem gledal po tv pa ne vem točno na katerem kanalu je bilo pa sem zaspal nekje na sredi filma.
... Potem pa ta delavka mislim ,da v varstvo vzame to punčko ali jo celo posvoji.
Pa tudi neke prikazni so v filmu ali iluzije.Samo vem ko njen tip telefonira se telefon spremeni v horšče ali nekaj podobnega.To je vse kar se spomnim.
Hvala in lp
Poskusi s filmom "Case 39"
M@73Y ::
@ uporabnica9 :: 12. feb 2012, 17:44:07
Že nekaj časa iščem film, ki sem ga enkrat zasledila na poptvju a ga nisem uspela pogledati. Film, kakor se spomnim, naj bi govoril o zaljubljenem paru, na reklami pa ju kaže tudi v polju sončnic, če se prav spomnim nato pa v rokah držita kot nekakšna krila. Zdi se mi da je naslov povezan z nekim letom, let nečesa, a se nemorem in nemorem spomniti. Upam da se komu porodi ideja iz mojega nesmiselnega sestavka in mi pomaga najti film.
RES BI BILA HVALEŽNA ZA POMOČ !
zaklenil: Gandalfar (danes ob 16:32:44)
Mogoče film Bela mačka črn mačkon http://www.imdb.com/title/tt0118843/
Vem da sta se v tem filmu lovila po polju sončnic.
Že nekaj časa iščem film, ki sem ga enkrat zasledila na poptvju a ga nisem uspela pogledati. Film, kakor se spomnim, naj bi govoril o zaljubljenem paru, na reklami pa ju kaže tudi v polju sončnic, če se prav spomnim nato pa v rokah držita kot nekakšna krila. Zdi se mi da je naslov povezan z nekim letom, let nečesa, a se nemorem in nemorem spomniti. Upam da se komu porodi ideja iz mojega nesmiselnega sestavka in mi pomaga najti film.
RES BI BILA HVALEŽNA ZA POMOČ !
zaklenil: Gandalfar (danes ob 16:32:44)
Mogoče film Bela mačka črn mačkon http://www.imdb.com/title/tt0118843/
Vem da sta se v tem filmu lovila po polju sončnic.
..jump into psytrance tunnel..
oo7 ::
Iščem naslov filma.
Zadnjič sem gledal po tv pa ne vem točno na katerem kanalu je bilo pa sem zaspal nekje na sredi filma.
... Potem pa ta delavka mislim ,da v varstvo vzame to punčko ali jo celo posvoji.
Pa tudi neke prikazni so v filmu ali iluzije.Samo vem ko njen tip telefonira se telefon spremeni v horšče ali nekaj podobnega.To je vse kar se spomnim.
Hvala in lp
Poskusi s filmom "Case 39"
Ta je pravi ja Case 39 najlepša hvala nodrim .
LP
^TMS^ ::
Iščem naslov nemškega filma, ki je posnet v smislu "reality-showa", kjer so bili tekmovalci zaprti v hišo in kadar so ubili nekoga, so dobili več hrane. Na koncu zmaga neka ženska in tako dobi nagrado. Vstopi v neko sobo, kjer so predhodni tekmovalci, ki se oprimejamajo svojih nagrad.
To iterate is human, to recurse divine.
OttoParts ::
Mogoče je tale:
House of 9
http://www.imdb.com/title/tt0395585/
Film je sicer angleški, ampak ustreza opisu, sploh zadnja scena, ki je na YT:
House of 9
http://www.imdb.com/title/tt0395585/
Film je sicer angleški, ampak ustreza opisu, sploh zadnja scena, ki je na YT:
^TMS^ ::
Verjetno sem malo zamešal. Najlepša hvala, film je pravi.
To iterate is human, to recurse divine.
ciklon ::
iščem en film, ki je bil predkratkim mislim da na kanalu a. pač bili so 3 vojaki, ki so šli na letalo za v irak. med potjo so pa strmoglavili ali nekaj podobnaga. mislili so da so že v iraku v resnici pa so bili n mehiki. spmonim se tudi da so pokopali živega nadrejenega. bila pa je akcijska komedija. prosim za pomoč
T-h-o-r ::
delta farce
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
rdecakapica ::
Žiujo!
Mam eno prošnjo.
In sicer, a kdo od vas ve, kako je naslov filmu, kjer so poskušal "razbrat" otroško govorico?
En par je imel doma neke vrste vrtec, med njimi pa tut dva svoja otroka (fantka in punčko). In oče je na vsak način hotu razbrat otroško govorico.
Ta oči je imel pa eno "zlobno" teto, ki je imela svoj skrivni otroški laboratorij, kjer je raziskovala otroško obnašanje. In med tistimi otroci je imela zaprtega tut fantka, ki je bil brat dvojček od sinčka tistega para.
In ker je bil tist dvojček, ki je bil zaprt v laboratoriju, ful pameten, je večkrat ušel. No, in enkrat mu je pa res uspel (mislm, da se je to zgodil v nekem trgovskemu centru) in sta se dvojčka (brez da bi kdo vedel), zamenjala.
To je pa kmal opazila tista punčka (sestrca od dvojčkov), in pol je to nekak "povedala" svojmu očiju, ta je pa odšel v tist laboratorij in pol je bila tam cela akcija ... Prišli so policaji, otročki so mel nek svoj načrt, pa so "zlobneže" onesposobl, ...
No, na koncu so "zlobno" tetko zaprl, oči je pa zamudil trenutek, ko sta dvojčka spregovorila (ker se je udaril v glavo in je bil nezavesten - al neki podobnega), hčerkica mu pa tut ni hotla izdat skrivnosti.
Torej, a se komu sanja, o katerem filmu govorim pa kako mu je naslov?
Mam eno prošnjo.
In sicer, a kdo od vas ve, kako je naslov filmu, kjer so poskušal "razbrat" otroško govorico?
En par je imel doma neke vrste vrtec, med njimi pa tut dva svoja otroka (fantka in punčko). In oče je na vsak način hotu razbrat otroško govorico.
Ta oči je imel pa eno "zlobno" teto, ki je imela svoj skrivni otroški laboratorij, kjer je raziskovala otroško obnašanje. In med tistimi otroci je imela zaprtega tut fantka, ki je bil brat dvojček od sinčka tistega para.
In ker je bil tist dvojček, ki je bil zaprt v laboratoriju, ful pameten, je večkrat ušel. No, in enkrat mu je pa res uspel (mislm, da se je to zgodil v nekem trgovskemu centru) in sta se dvojčka (brez da bi kdo vedel), zamenjala.
To je pa kmal opazila tista punčka (sestrca od dvojčkov), in pol je to nekak "povedala" svojmu očiju, ta je pa odšel v tist laboratorij in pol je bila tam cela akcija ... Prišli so policaji, otročki so mel nek svoj načrt, pa so "zlobneže" onesposobl, ...
No, na koncu so "zlobno" tetko zaprl, oči je pa zamudil trenutek, ko sta dvojčka spregovorila (ker se je udaril v glavo in je bil nezavesten - al neki podobnega), hčerkica mu pa tut ni hotla izdat skrivnosti.
Žiujo, en problemček.
Sem pogledala trailer, sam to ni to, kar iščem.
V tem filmu, čigar naslov bi rada zvedla, ne igra John Travolta...
Sem pogledala trailer, sam to ni to, kar iščem.
V tem filmu, čigar naslov bi rada zvedla, ne igra John Travolta...
Havq ::
Mene pa zanima če ve kdo naslov filma,ki je vojaški.sicer se spominjam bolj malo,
ampak vseeno.na začetku neka skupina ''dobrih fantov''(mislim da je bila skupina kakor delta force) pozimi napade teroriste v nekem hlevu ali nekaj takega.
______
Za enim vogalom ''dobri fant'' ustreli nekega terorista v nogo,češ da se terorist
od bolečin pokaže izza vogala.
hvala vam za pomoč.
ampak vseeno.na začetku neka skupina ''dobrih fantov''(mislim da je bila skupina kakor delta force) pozimi napade teroriste v nekem hlevu ali nekaj takega.
______
Za enim vogalom ''dobri fant'' ustreli nekega terorista v nogo,češ da se terorist
od bolečin pokaže izza vogala.
hvala vam za pomoč.
Iščem en film za katerega vem naslov ampak ga nikjer ne dobim.V filmu igra Jean-Claude Van Damme in naslov filma je The Eagle Path leto 2010.Ta film sem iskal že povsod na partisu na svetovnih torentih in ga ni nikjer zanima me če ga je že kdo gledal,ker film ima oceno imdb 7,3 kar je zelo visoka ocena za filme Van Dama.
Imdb: http://www.imdb.com/title/tt1286146/
Hvala in lp
Imdb: http://www.imdb.com/title/tt1286146/
Hvala in lp
Okapi ::
To je samo dokaz, da so ocene na imdb, če ni vsaj 1000 ocenjevalcev, krneki. Film je čisti popuš (kot berem na internetih), ne vem, če so ga kje sploh predvajali v kinu (mogoče na Tajskem in Filipinih:-), na DVD pa naj bi izšel junija letos.
O.
O.
To je samo dokaz, da so ocene na imdb, če ni vsaj 1000 ocenjevalcev, krneki. Film je čisti popuš (kot berem na internetih), ne vem, če so ga kje sploh predvajali v kinu (mogoče na Tajskem in Filipinih:-), na DVD pa naj bi izšel junija letos.
O.
Res je Okapi ampak tudi 1000 ni dovolj.Pa vseno me zanima ta film kašen je.Saj ko praviš,da pride junija letos na dvd potem bo letos če ni dober film ocena še padla po 5 tu ni dvoma.
Hvala za informacije Okapi .
BladE_ ::
Iščem Japonski/Kitajski film... Glavni junak je hud "fajter" v sceni kungfuja in pride v neko naselje oziroma blok v katerem živi en kup smešnih/čudnih ljudi, ki imajo probleme z neko "mafijo"... na koncu se z vsemi bori in jih seveda premaga... gre za bolj komično varianto filma...
Anyone?
Anyone?
Akcija - Reakcija
what nodrim said
Dolfe ::
Pozdravljeni!
Mi prosim lahko kdo pomaga? Iščem film, odštekano komedijo, ki je precej podobna 1. Policijski Akademiji.
Zgodba je takšna;
Dekan neke fakultete nažene svoje najbolj problematične večne študente na veslaško regato, s kanuji po reki navzdol. Pri tem jim ponudi; zmaga - diploma, poraz - odpust.
Zberejo se zanimive ekipe, med njimi je celo vojaški vod, ki čez dan veslajo, po noči pa skupaj taborijo in si na vse pretege nagajajo. Zaključek tekme je takšen, da vojaški oddelek zaminira strugo reke, da bi porazil konkurenco. Reka ubere novo pot, ki je bližnjica do cilja in omenjena ekipa faliranih študentov nehote pade prva skozi cilj in seveda zmaga.
Film sem gledal kot zelo slabo kopijo na VHS kaseti, sredi 80-tih let. Pri tem je celo manjkal uvodni in zaključni del, tako da mi tudi igralska zasedba ni znana.
lp,
Dolfe
Mi prosim lahko kdo pomaga? Iščem film, odštekano komedijo, ki je precej podobna 1. Policijski Akademiji.
Zgodba je takšna;
Dekan neke fakultete nažene svoje najbolj problematične večne študente na veslaško regato, s kanuji po reki navzdol. Pri tem jim ponudi; zmaga - diploma, poraz - odpust.
Zberejo se zanimive ekipe, med njimi je celo vojaški vod, ki čez dan veslajo, po noči pa skupaj taborijo in si na vse pretege nagajajo. Zaključek tekme je takšen, da vojaški oddelek zaminira strugo reke, da bi porazil konkurenco. Reka ubere novo pot, ki je bližnjica do cilja in omenjena ekipa faliranih študentov nehote pade prva skozi cilj in seveda zmaga.
Film sem gledal kot zelo slabo kopijo na VHS kaseti, sredi 80-tih let. Pri tem je celo manjkal uvodni in zaključni del, tako da mi tudi igralska zasedba ni znana.
lp,
Dolfe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dolfe ()
DragonHeart ::
rdecakapica je izjavil:
Žiujo!
Mam eno prošnjo.
V google sem napisal BABY LANGUAGE IMDB in dobil tole:
http://www.imdb.com/title/tt0118665/
si to iskala? v googlu je to namreč 3 zadetek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DragonHeart ()
Dolfe ::
Up the creek:
http://www.imdb.com/title/tt0088333/
Pravi je!
Najlepša hvala za pomoč, @OttoParts.
Mimogrede, obstajajo morda kakšni podnapisi? Slo, Hr, srbski ali pa vsaj angleški?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dolfe ()
BlazP ::
Iscem animiran film. Precej star. Gledal sem ga kot mulc v 80ih.
Samo to se konkretno spomnim, da se dogaja v enem mestu sredi puscave. Na koncu iz mesta ven vstane velik robot in pri tem porusi celo mesto. Na koncu potem obsedi sredi rusevin.
Se kdo spomni?
Samo to se konkretno spomnim, da se dogaja v enem mestu sredi puscave. Na koncu iz mesta ven vstane velik robot in pri tem porusi celo mesto. Na koncu potem obsedi sredi rusevin.
Se kdo spomni?
STASI ::
Le roi et l'oiseau / The King and the Mockingbird
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
SkyEye90 ::
Iscem naslov filma,novejsi:
Nek tip v treh mestih postavi bombe, potem pa ga cel film zaslisujejo in mucijo da bi izdal lokacije. Izprasevalca sta dva znana igralca, on pomaga njej dobiti cim vec informacij od tistega tipa,ki ga imajo ves cas zaprtega. Vec se ne spomnim.
Nek tip v treh mestih postavi bombe, potem pa ga cel film zaslisujejo in mucijo da bi izdal lokacije. Izprasevalca sta dva znana igralca, on pomaga njej dobiti cim vec informacij od tistega tipa,ki ga imajo ves cas zaprtega. Vec se ne spomnim.
BlazP ::
Le roi et l'oiseau / The King and the Mockingbird
Are you a wizard? :O
Tocno to! Hvala lepa! :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlazP ()
overlord_tm ::
Jaz iscem en film, ki sem ga pogledal nekaj casa nazaj.
Scena je da je nekaj kandidatov ki se potegujejo za delovno mesto v neki farmacevtski druzbi. Na koncu jih ostane se kakih 10 in jih peljejo v firmo na testiranje, kjer jih zaprejo v sobo in dajo liste z testom. Ampak listi so prazni in potem se oni ubadajo s tem kaj napisati na list da bo pravilno. Dokaj psiho film ...
Scena je da je nekaj kandidatov ki se potegujejo za delovno mesto v neki farmacevtski druzbi. Na koncu jih ostane se kakih 10 in jih peljejo v firmo na testiranje, kjer jih zaprejo v sobo in dajo liste z testom. Ampak listi so prazni in potem se oni ubadajo s tem kaj napisati na list da bo pravilno. Dokaj psiho film ...
DeFacto21 ::
Verjetno misliš na film "exam"..btw, odličen film
tu je link http://www.imdb.com/title/tt1258197/
tu je link http://www.imdb.com/title/tt1258197/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeFacto21 ()
Snegec ::
Živjo!
Iščem neko staro grozljivko, ki sem jo gledal kot otrok, nekje med leti 1985 -1995 približno, in nikakor ne vem, kako bi bil naslov, se pa spominjam nekaj odlomkov in sicer se vse skupaj dogaja v nekem gozdu, kjer je nekaj mladih ljudi v neki koči.
Nekje v neki votlini živi nek stvor (tak kosmat, rjave barve, velik, kot nek jeti,...), ki potem začne pobijati te ljudi. Spomin se odlomka, ko dve punci naredita piknik v gozdu, si pogrneta dekico in sedita tam, potem pa iz grmovja skoči ta stvor in eni odtrga glavo... Na koncu se spomnim še to, da ta stvor ubijejo v votlini z nekim kristalom (takšna zavita palica, svetlejše barve mislim da je bila ta palica...) in ta stvor se potem spremeni v človeka.., Mislim da je bil ta človek stric od enega od teh fantov, ki so bili v koči...
V glavnem to je vse kar se spominjam...
Če se komu kaj sanja ;)
Hvala!
Tole bo film, ki ga iščeš: http://www.imdb.com/title/tt0094998/
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Snegec ()
mato22 ::
Sem že skoraj obupal in evo Snegec najde pravi film,...
Sem pregledal cel IMDB pa ne vem eli sem šel mimo tega naslova ali pa se mi je že bledlo...:)
V glavnem fil je pravi in tudi tisti odlomek ko ženski odtrga glavo sem našel na youtubu tako da najlepša hvala za tole...
Sem ga verjetno iskal kakšnih 10 let :)
LP!
Sem pregledal cel IMDB pa ne vem eli sem šel mimo tega naslova ali pa se mi je že bledlo...:)
V glavnem fil je pravi in tudi tisti odlomek ko ženski odtrga glavo sem našel na youtubu tako da najlepša hvala za tole...
Sem ga verjetno iskal kakšnih 10 let :)
LP!
Živjo!
Iščem neko staro grozljivko, ki sem jo gledal kot otrok, nekje med leti 1985 -1995 približno, in nikakor ne vem, kako bi bil naslov, se pa spominjam nekaj odlomkov in sicer se vse skupaj dogaja v nekem gozdu, kjer je nekaj mladih ljudi v neki koči.
Nekje v neki votlini živi nek stvor (tak kosmat, rjave barve, velik, kot nek jeti,...), ki potem začne pobijati te ljudi. Spomin se odlomka, ko dve punci naredita piknik v gozdu, si pogrneta dekico in sedita tam, potem pa iz grmovja skoči ta stvor in eni odtrga glavo... Na koncu se spomnim še to, da ta stvor ubijejo v votlini z nekim kristalom (takšna zavita palica, svetlejše barve mislim da je bila ta palica...) in ta stvor se potem spremeni v človeka.., Mislim da je bil ta človek stric od enega od teh fantov, ki so bili v koči...
V glavnem to je vse kar se spominjam...
Če se komu kaj sanja ;)
Hvala!
Tole bo film, ki ga iščeš: http://www.imdb.com/title/tt0094998/
seu_ ::
Iščem en film, grozljivko, so jo predvajali po tvju kakšnih 10-15 let nazaj. Igra ena ženska (baronica, veronica...neko tako ime) z dolgimi kodrastimi črnimi lasmi. Nekoga (neko žensko) utopijo v bazenu - bazen je zapuščen, notr je listje, vse skup se dogaja v neki palači oz vili. Ne pokaže direktno umora, ampak je samo retrospekcija. Ta ženska s črnimi lasmi je nek vampir ali podobno, en prizor je, ko kuha kavo in na zlati džezvi je en tak poseben znak, ki se v filmu skoz ponavlja.
Ja vem, ful skromen opis, film iščem že leta, ampak se kaj več ne spomnim. Mogoče pa kdo ve Hvala.
Ja vem, ful skromen opis, film iščem že leta, ampak se kaj več ne spomnim. Mogoče pa kdo ve Hvala.
PINki ::
Morda kdo ve naslov filma v katerem skupina približno petih mladostnikov igra igro na prenosnemu računalniku in kadarkoli nekdo od oseb, ki igra to igro umre v igri, hitro umre tudi v real lajfu?
Spomnim se enega prizora ko pridrvi kočija z konji in nato umre eden od prijateljev te skupine... V nadaljevanju odkrijejo lokacijo kraja, ki je identičen tistem v igri... Želijo priti stvari do dna, vendar ne najdejo informacij kdo je izdal to igro, založnika itd... Vem, da na koncu pridejo do nekega gradu kjer nek duh/whatever straši ali nekaj podobnega.
Spomnim se enega prizora ko pridrvi kočija z konji in nato umre eden od prijateljev te skupine... V nadaljevanju odkrijejo lokacijo kraja, ki je identičen tistem v igri... Želijo priti stvari do dna, vendar ne najdejo informacij kdo je izdal to igro, založnika itd... Vem, da na koncu pridejo do nekega gradu kjer nek duh/whatever straši ali nekaj podobnega.
seu_ ::
^^Stay Alive mogoče?
Pa še enega, iščem grozljivko (min.15 let star film) o nekih ženskah, ki so čarale v neki jami. Tam je bil tudi nek "vodnjak", kamor so nekatere poslali not in tiste, ki so šle skozi, do prišle v nek drug svet, mislim da je bla peščena plaža ali nekaj takega. Poslali so jih za kazen (vem, da se nekaj časa nisem upala usesti na wc, ker me je blo strah, da me bo not potegnilo). Ta "vodnjak" oz. to stvar so skoz častile pa plesale okoli tega in izvajale neke orgije, ble so napol gole. Samo to vem.
Pa še enega, iščem grozljivko (min.15 let star film) o nekih ženskah, ki so čarale v neki jami. Tam je bil tudi nek "vodnjak", kamor so nekatere poslali not in tiste, ki so šle skozi, do prišle v nek drug svet, mislim da je bla peščena plaža ali nekaj takega. Poslali so jih za kazen (vem, da se nekaj časa nisem upala usesti na wc, ker me je blo strah, da me bo not potegnilo). Ta "vodnjak" oz. to stvar so skoz častile pa plesale okoli tega in izvajale neke orgije, ble so napol gole. Samo to vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: seu_ ()
Against ::
Pozdrav!
Zanima me, če mi lahko poveste res enih par odličnih akcijskih (shooter),vojaških filmov (pearl harbor),znanstveno fantastičnih (2012)roparskih.
Recimo res tiste top filme, ki se jih splača pogledat.
P.S zgoraj sem naštel pri vsaki enega.
Zanima me, če mi lahko poveste res enih par odličnih akcijskih (shooter),vojaških filmov (pearl harbor),znanstveno fantastičnih (2012)roparskih.
Recimo res tiste top filme, ki se jih splača pogledat.
P.S zgoraj sem naštel pri vsaki enega.
težko ti pomagam, če pod odlični vojaški filmi pripišeš pearl harbour
vojaški:
the kingdom
apocalypse now
the deer hunter
platoon
saving private ryan
full metal jacket
letters from iwo jima
flags of our fathers
sci fi:
transformerji
battleship
roparski:
ocean's 11, 12, 13
the town
inside man
heat
entrapment
star warsi
terminatorji
alieni
children of men
blade runner
12 monkeys
serenity
vojaški:
the kingdom
apocalypse now
the deer hunter
platoon
saving private ryan
full metal jacket
letters from iwo jima
flags of our fathers
sci fi:
transformerji
battleship
roparski:
ocean's 11, 12, 13
the town
inside man
heat
entrapment
star warsi
terminatorji
alieni
children of men
blade runner
12 monkeys
serenity
BigSmoke ::
a ve kdo naslov filma zgodba gre takole:
na začetku filma ona skoraj zbije z avtom moškega, nato pokaže čez pol leta, kje skupaj hodita in kjer jo on zaprosi, zaprosi jo na ulici kjer nek latino američan igra na klavir in pije. Nato sledi srečanje njihovih družin pri njej doma, kjer mama (od moškega hoče preprčiti poroko in do njega se obnaša kot da je majhen otrok no na koncu se skratka poročita in vse lepo steče.
Gre za črnsko romantično komedijo je pa film 2011-2012
tm sm narobe napisu ne pije ampak poje :D
na začetku filma ona skoraj zbije z avtom moškega, nato pokaže čez pol leta, kje skupaj hodita in kjer jo on zaprosi, zaprosi jo na ulici kjer nek latino američan igra na klavir in pije. Nato sledi srečanje njihovih družin pri njej doma, kjer mama (od moškega hoče preprčiti poroko in do njega se obnaša kot da je majhen otrok no na koncu se skratka poročita in vse lepo steče.
Gre za črnsko romantično komedijo je pa film 2011-2012
tm sm narobe napisu ne pije ampak poje :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigSmoke ()
UrĹĄka ::
hej mene pa zanima če mogoče kdo ve naslov filma ki je bil kar nekaj časa nazaj predvajan na pop tv. gre se o najstnici katere starša sta ločena. zaradi njenega 'vugalnega' obnašanja jo je mama poslala za poletne počitnice k očetu , ki ima tudi novo partnerico, ki ima hčer. Ta najstica želi narediti vse da bi lahko šla nazaj domov ker ima njen oče doma kmetijo je nekega dne zastrupla kravo . na koncu hčer očetove partnerice rodi hčerkico - ki umre. Najstničina starša pa sta spet skupaj.
pliz rabla bi naslov vseeno slovenski al ang. ker mi je res awesome film.
pliz rabla bi naslov vseeno slovenski al ang. ker mi je res awesome film.
OmegaM ::
Mene tudi zanima za en film. V bistvu se gre za starejsi sci-fi/horror zanr filma.
Vem da je bil slovenski naslov dolgolase posasti. Gre pa za stvore, ki pridejo nekak na zemljo in se lahko zvijejo v kepo ter kotalijo. Iz sebe pa lahko izstreljujejo neke bodice in imajo veliko zob.
Mislim, da je bil angleski naslov creatures, ampak pod tem naslovom nisem nasel nic.
Film se mi zdi da sem gledal enkrat pred 95' letom ali pa tu nekje.
Je pa tudi tega bilo 2 al trije deli tega filma.
Vem da je bil slovenski naslov dolgolase posasti. Gre pa za stvore, ki pridejo nekak na zemljo in se lahko zvijejo v kepo ter kotalijo. Iz sebe pa lahko izstreljujejo neke bodice in imajo veliko zob.
Mislim, da je bil angleski naslov creatures, ampak pod tem naslovom nisem nasel nic.
Film se mi zdi da sem gledal enkrat pred 95' letom ali pa tu nekje.
Je pa tudi tega bilo 2 al trije deli tega filma.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
OmegaM ::
SLucajno sem ga sedaj nasel. Napacno sem si zapomnil oz. vbil naslov filma v glavo :D
Critters
Critters
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Tashaa ::
Živjo...Bi lahko prosim poskusili pomagati še meni:))
Že dolgo časa iščem nek film, vendar se ne spomnim veliko, saj je bil predvajan že ogromno let nazaj.
Mislim da gre za eno od starejših črno- belih komedij (nisem prepričana ali je francoska ali ne), spomnim pa se samo posameznih stvari in konca...
Glavni junak je neki moški, ki se mislim da v bolnišnici izdaja za enega od osebja. Na koncu vem da ukrade neki avto, v katerem je pacient, ki mu med divjo vožnjo po mestu "spolzi" iz vozila, in drvi po ulici na bolniški postelji na kolescih:)) Na koncu pristane v morju, ali reki.
Žal mi je, da se ne spomnim več detajlov:(( Bom pa vesela, če se ga bo kdo spomnil. Hvala že vnaprej za pomoč.
Že dolgo časa iščem nek film, vendar se ne spomnim veliko, saj je bil predvajan že ogromno let nazaj.
Mislim da gre za eno od starejših črno- belih komedij (nisem prepričana ali je francoska ali ne), spomnim pa se samo posameznih stvari in konca...
Glavni junak je neki moški, ki se mislim da v bolnišnici izdaja za enega od osebja. Na koncu vem da ukrade neki avto, v katerem je pacient, ki mu med divjo vožnjo po mestu "spolzi" iz vozila, in drvi po ulici na bolniški postelji na kolescih:)) Na koncu pristane v morju, ali reki.
Žal mi je, da se ne spomnim več detajlov:(( Bom pa vesela, če se ga bo kdo spomnil. Hvala že vnaprej za pomoč.
DragonHeart je izjavil:
rdecakapica je izjavil:
Žiujo!
Mam eno prošnjo.
V google sem napisal BABY LANGUAGE IMDB in dobil tole:
http://www.imdb.com/title/tt0118665/
si to iskala? v googlu je to namreč 3 zadetek.
Ja, to je to.
Hvala - 1000x! :)
dree ::
Iščem film...Je že malce starejši, je bolj drama zvrsti, govori o seksu...Gledal sem ga že pred leti in nažalost se spomnin samo ene scene...Mislim, da je v glavni vlogi mlada punca (hotela je seksati, vendar nihče ni hotel z njo ali je pa bila sramežljiva, nevem točno ), najbolj se spomnim tega, da je v nekem prizoru rekla: "prišla sem prepozno, že ga je pospravil" (ali tako nekako).
Hvala za pomoč in LP!
Hvala za pomoč in LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15634 (14321) | STASI |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 187909 (65684) | Hansb |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33113 (27693) | AlienRR |
⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6158 (4967) | STASI |