Forum » Sedem umetnosti » Iščem naslov filma
Iščem naslov filma
laught ::
Imaš kar nekaj takih ...
Med drugim:
- Scarface,
- Once Upon A Time In America,
- The Untouchables,
- Mean Streets,
- Bugsy,
- Donnie Brasco,
- Road to Perdition,
...
Pa še kak katerega nsiem napisal.
LP
Res hvala za info,ko zadnje čase še sam mafijske filme gledam.
Matev ::
a ve kdo za naslov kakšnega spotnega filma
in da bi ta film bil na partisu
spotni film je film kij e zelo vizualno lepo narejen in kot kake slike-scene
spotni pač
kot videospot razvlečen sozi celotni film
in da bi ta film bil na partisu
spotni film je film kij e zelo vizualno lepo narejen in kot kake slike-scene
spotni pač
kot videospot razvlečen sozi celotni film
STASI ::
Kamasutra.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
bibip ::
@Matev:
Daft Punk film: Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem
Tega se sedajle spomnim...
Daft Punk film: Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem
Tega se sedajle spomnim...
marjan_h ::
Pred leti sem na SLO1 gledu italjanski film, dogajanje je bilo postavljeno v obdobje 2. svetovne vojne. Šlo je o duhovniku, ki je najdu 2 otroka in bežal se skrival pred partizani ali italjani ne spomnim se... Mislim da je koncu duhovnik umrl. Film je bil posnet okol leta 2004 mogoče 2003, spomnim se še da je bil opis filma v vikendu.
Mogoče kdo ve za kateri film gre? Zelo rad bi ga spet pogledal. Sigurno ga je že kdo gledal.
Mogoče kdo ve za kateri film gre? Zelo rad bi ga spet pogledal. Sigurno ga je že kdo gledal.
karafeka ::
OmegaM ::
Verjetno je misljeno to.
Fojbe itd.
Ko da so trpeli samo oni, kaj pa so poceli tega pa nimajo pojma oz. ... ni omembe vredno.
LP
Fojbe itd.
Ko da so trpeli samo oni, kaj pa so poceli tega pa nimajo pojma oz. ... ni omembe vredno.
LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OmegaM ()
imagodei ::
Mnja... Sicer off topic, ampak... Roko na srce, noben dosežek, na zelo trhlih zgodovinskih temeljih. Zgodbo gradi na potvarjanju zgodovine in objokanih otroških obrazih...
Če hočeš dober italijanski film, je to npr. La vita e bella, Malena, ali pa Il postino.
Če hočeš dober italijanski film, je to npr. La vita e bella, Malena, ali pa Il postino.
- Hoc est qui sumus -
Rotaidal ::
Iščem film, ki sem ga nazadnje opazil še na programu, ki je bil pred Pop tv. Rts se mi zdi. Kolko se bežno spomnim je film podobn prvemu predatorju. Dogaja se v džungli, kjer neka skupina nekaj raziskuje. Pol pa jih začne ubijat neke vrste robot oz človek v nekem črnem robotskem oklepu. Na koncu ko ostane še en sam iz skupine in ta "robot" se ta razkrije in umre. Vrže se v prepad, če se ne motim...
Mogoče kdo ve za kateri film se gre?
Mogoče kdo ve za kateri film se gre?
OmegaM ::
hjaaa, vem ja ... samo da se spomnim naslova, poznam film ja ... Naslov mi usel iz glave!
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
iMark ::
Pozdravljeni,
Prosil bi, če bi lahko kdo pomaga dobit naslov filma iz naslednejga opisa: torej gre se za ljubezen med fantom, ki mislim da je mehičan in z družino živi v USA - so bolj revni, ter dekletom, ki ima bogate očeta. Spoznata pa se tako, da mu dekle nekje ponudi prevoz domow z avtom, s sabo ima še eno frendico. Potem začneta ta dva dejtat vndar pri njemu doma niso zadovolji. No pol umes ne vem kaj je še vse blo, na koncu pa le ostaneta skupaj.
Mirabella:
Mogoče misliš ta film: http://www.imdb.com/title/tt0250224/ Crazy/beautiful
Sem sicer kasen amapk bi se rad zahvalil, to je film ki sem ga iskal najlepša hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
a mogoče kdo pozna naslov jugoslovanskega (slovenskega) partizanskega filma, ki prikazuje drugo svetovno vojno in boje na Urhu (cerkvica in grič v okolici ljubljane)
;-) ::
Iščem filme v katerih gre za boj za preživetje itd. ko se ljudje zgubijo v divjini itd. (najraje džungli ali kje na snegu). če da kdo kak pameten naslov mu bom hvaležen.
hendriks ::
Iščem naslov smešnega dokumentarca, ki je prikazoval kako so Norvežani dobili kandidaturo za
zimske olimpijske igre v Lillehammerju. Dokumentarec je bil leta 1994 prikazan na SLO 1,2.
zimske olimpijske igre v Lillehammerju. Dokumentarec je bil leta 1994 prikazan na SLO 1,2.
Bull13 ::
LP
Približno ene 15 let nazaj je bla na tvju (mislim da na HRT ) nanizanka, slovenski prevod je bil Vojna in mir.
Dogajalo se je v drugi svetovni vojni. V tej nanizanki je v vsakem delu prikazovalo bitko s podmornicami, pol je bilo nekaj odlomka iz taborišča, itd... Zelo dobra nanizanka.
Sn mal gledal na imdb za točen naslov sam ne najdem. Prosim za pomoč.
In pa še za eno nanizanko sprašujem. Ena ženska je potovala na Kitajsko in so ji nazaj grede podtaknili drogo v prtljago ter jo na letališču dobili. Ta ženska je potem obsojena na smrt. Sorodniki te ženske ji poiskušajo na vse načine pomagati v skrajni sili pa načrtuje s svojo sojetnico kako bi pobegnila. Malce se spomnim, da sta bla v tem zaporu tudi ženska in njegov brat ki je bil mal zaostal. Na koncu sta pol oba bila ustreljena.
Zelo dobra nanizanka vendar se tudi ne spomnem naslova.
Za pomoč se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.
LP
Približno ene 15 let nazaj je bla na tvju (mislim da na HRT ) nanizanka, slovenski prevod je bil Vojna in mir.
Dogajalo se je v drugi svetovni vojni. V tej nanizanki je v vsakem delu prikazovalo bitko s podmornicami, pol je bilo nekaj odlomka iz taborišča, itd... Zelo dobra nanizanka.
Sn mal gledal na imdb za točen naslov sam ne najdem. Prosim za pomoč.
In pa še za eno nanizanko sprašujem. Ena ženska je potovala na Kitajsko in so ji nazaj grede podtaknili drogo v prtljago ter jo na letališču dobili. Ta ženska je potem obsojena na smrt. Sorodniki te ženske ji poiskušajo na vse načine pomagati v skrajni sili pa načrtuje s svojo sojetnico kako bi pobegnila. Malce se spomnim, da sta bla v tem zaporu tudi ženska in njegov brat ki je bil mal zaostal. Na koncu sta pol oba bila ustreljena.
Zelo dobra nanizanka vendar se tudi ne spomnem naslova.
Za pomoč se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bull13 ()
vojna in mir?
mogoče vojna in spomini
war and remembrance
War and Remembrance @ Wikipedia
Bull13 ::
HEHE to je to. Zakon.
Bangkok Hilton.
War and remembrance.
maro in Matev. Obema se najlepše zahvaljujem za pomoč. :)
LP
Bangkok Hilton.
War and remembrance.
maro in Matev. Obema se najlepše zahvaljujem za pomoč. :)
LP
Evč kot 15 let nazaj sem enkrat na htv gledal eno črno/belo(vsaj mislim da) komedijo. Vem samo, da so bili v filmu vampir, frankenštajn in volkodlak. Pa sta bila ena dva "kot" skladiščnika. En malo manjši, pa debelejši, en pa bolj suh in velik. Dobila sta eno krsto, v kateri je bil tisti vampir, pa frenkenštajn je bil zapakiran v enem zaboju. Od kod pa volkodlak, pa se ne spomnim. Vem samo, da je volkodlak enkrat zaštekal v enem grmu, pa je mali skladiščnik mislil, da ima masko, pa da ga hoče prestrašit, pa ga je kar nekaj klafutal. Kdo je igral se pa ne spomnim.
Je kdo kdaj gledal ta film? Naslov?
Je kdo kdaj gledal ta film? Naslov?
thexfale ::
Zdravo, tudi jaz imam eno uganko. :) Pred prib. 5 leti sem gledal nek triler/dramo, kjer je nek najstnik v šoli dobil nalogo da nudi oskrbo na dom ostarelim. Ta starec je bil nek Hitlerjev pomočnik, mali pa ga je pripravil, da je o tem spregovoril in začel nositi nemške uniforme. Zdi se mi, da je tudi sam postajal nacij. Spomnim se tudi, da je vrgel mačko v pečico (ne vem zakaj) in pa, ko je šel v bolnišnico, se ga je neka ženska na smrt prestrašila, ko ga je prepoznala.
Any clue? Lp!
Any clue? Lp!
thexfale ::
thexfale: Apt Pupil, lp, d.
Ja svašta, hvala! Nism si mislu, da se bo komu sploh sanjal, kaj šele, da bom zvedu v naslednji minuti :D
bibip: pa verjetno House of Dracula, vsi trije karakterji so tam pa crno bel je.
Ne moreš verjet. Ja pa kje si bil prej no? (hehe)
Najlepša hvala za info.
Veš, da me firbec matra. Kako veš zanj ali kako si ga našel?
delfinus ::
V imdb sem sel pod power search in sem dal kriterij iskanja black and white movie, dodal sem vampire pa frankenstein ;). Sicer pa ga gledal in je to kultni film.
lp, D.
lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Hehe... Res je kultni.
No, pa še nekaj novega vem s tistim power search. Sploh še nisem uporabljal. Danes mi je pa že 2x prav prišel.
Hvala ti še enkrat.
No, pa še nekaj novega vem s tistim power search. Sploh še nisem uporabljal. Danes mi je pa že 2x prav prišel.
Hvala ti še enkrat.
dinozaver7 ::
Hm..mogoče kdo ve naslov filma, ki je nastal po knjigi: Mrzla reka, avtor William Judson ??
Tnx!
Tnx!
:P
delfincek, film, ki sem ga iskal je neke vrste parodija na House of Dracula. Imenuje se Bud Abbott Lou Costello Meet Frankenstein. Ampak brez tvojega namiga ne bi šlo.
@dinozaver7, ja, to je pa drug problem.
@dinozaver7, ja, to je pa drug problem.
cryptozaver ::
Pred časom sem na TV (nek tuj kanal sredi noči...) gledal precej dolg film, govori pa o Nemškem vojaškem ujetniku, ki je zaprt nekje v Rusiji s pomočjo zdravnika uspel pobegnit.
Prepešačil je celo Rusijo in se prek JV Evrope uspešno vrnil domov. Hodil je mislim da dve leti, zgodba pa je resnična. Film je dokaj star, vendar pretresljiv in zelo gledljiv, sploh ker veš da je večina vsebine resnične.
Zelo bi bil vesel če bi kdo vedel za naslov...
Prepešačil je celo Rusijo in se prek JV Evrope uspešno vrnil domov. Hodil je mislim da dve leti, zgodba pa je resnična. Film je dokaj star, vendar pretresljiv in zelo gledljiv, sploh ker veš da je večina vsebine resnične.
cryptozaver ::
Pred časom sem na TV (nek tuj kanal sredi noči...) gledal precej dolg film, govori pa o Nemškem vojaškem ujetniku, ki je zaprt nekje v Rusiji s pomočjo zdravnika uspel pobegnit.
To bo to:
http://www.itivi.si/films/detail/24594/
grama ::
Nekaj časa že sprašujem naokoli, če se kdo spomni filma o neuspešni odpravi v vesolje, mislim, da na luno. Ameriške astronavte so stlačili nekam v puščavo in od tam so oddajali, kako jim gre na poti. Potem pa so z vojsko hoteli vse astronavte pobiti (eden je ušel). Temu potem uspe po raznih dogodivščinah dokazati, da je bila izstrelitev rakete neuspešna in kakšni "pujsi"so odgovorni. Film sem gledala kot srednješolka, torej v zgodnjih 80-ih.
Hvala in lep večer, Grama.
Hvala in lep večer, Grama.
fafi ::
žiujo.
mene pa zanima naslov enga filma,ki je biu tui zdaj pred kratkim na televizji.in sicer se gre za skupino skinheadou k se pač tam neki lomijo.
nism gledou celega, in vem samo za en scene, ka napadejo v baru dva azijca in jih pretepejo in en izmed azijcev pokliče še druge na pomoč in pole je tam nek grozn fajt..igra pa uni ka je igrau tui v gladiatorju.
in še en film tui ka je neki z skinhead nacisti in črncami.in od tam pa se spomnim samo kko je pol en naci u šoli z neke stavbe strelju dol s pušo.
hvalaaa
mene pa zanima naslov enga filma,ki je biu tui zdaj pred kratkim na televizji.in sicer se gre za skupino skinheadou k se pač tam neki lomijo.
nism gledou celega, in vem samo za en scene, ka napadejo v baru dva azijca in jih pretepejo in en izmed azijcev pokliče še druge na pomoč in pole je tam nek grozn fajt..igra pa uni ka je igrau tui v gladiatorju.
in še en film tui ka je neki z skinhead nacisti in črncami.in od tam pa se spomnim samo kko je pol en naci u šoli z neke stavbe strelju dol s pušo.
hvalaaa
imagodei ::
Če bi tkole govoril z mano v živo, bi te vprašal, če te je čebela pičla v jezik al pa, če te je kdo orenk na gobec usekal. Da pa nekdo tko božjastno piše, je pa beyond me...
- Hoc est qui sumus -
Korupt ::
žiujo.
hvalaaa
Romper stomper http://www.imdb.com/title/tt0105275/
Higher learning http://www.imdb.com/title/tt0113305/
HyperGL ::
Jaz pa naslov imam... ampak rabim podatke o filmu!!!
Film je bil predvajan danes 25.3.2009 ob 15:10 na TV KOPER in nosi naslov STARA DEVICA.
Po vsej verjetnosti je film francoskega izvora. Zgodba se vrti okoli moškega in ženske, ki se srečata po naključju v nekem turističnem naselju zaradi okvare (ameriškega) avta moškega.
Je kdo ta film gledal?
Ima kdo originalni naslov? (google translate ne zna prevest v francoščino ;S)
HVALA!
Film je bil predvajan danes 25.3.2009 ob 15:10 na TV KOPER in nosi naslov STARA DEVICA.
Po vsej verjetnosti je film francoskega izvora. Zgodba se vrti okoli moškega in ženske, ki se srečata po naključju v nekem turističnem naselju zaradi okvare (ameriškega) avta moškega.
Je kdo ta film gledal?
Ima kdo originalni naslov? (google translate ne zna prevest v francoščino ;S)
HVALA!
shark_nm ::
a morda je to tale film? http://www.imdb.com/title/tt0067949/ . LA Vieille fille je po francosko stara devica... Film je iz 1972 leta... Tukaj je pa ovitek filma, če ti bo znano.
HyperGL ::
to je ta! ;) hvala shark!!!
PS: noro naključje je tudi to, da sem danes pobral film (le pianiste) potem, ko sem v knjižnici si SKORAJ izposodil knjigo (sem raje izbral eno drugo) in glej ga zlomka, v filmu igra ista francoska igralka (annie girardot) :D
PS: noro naključje je tudi to, da sem danes pobral film (le pianiste) potem, ko sem v knjižnici si SKORAJ izposodil knjigo (sem raje izbral eno drugo) in glej ga zlomka, v filmu igra ista francoska igralka (annie girardot) :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HyperGL ()
snowleopard ::
heii
tudi mene nekaj zanima...
pred nekaj leti (2005, 2006??)sem na POP TV gledala en film, katerega naslov mi ni znan.
No v glaunem gre se o nekih prijatlih, ki so zlo inteligentni in si večkrat izmislijo brezhiben načrt za rop. Rop tudi izvedejo, vendar denar vedno vrnejo ne da bi kdorkoli karkoli opazil. Za njihov ''hobby'' sliši nek bogataš, ki jih najame, da oropajo neko banko(??), kjer so shranjeni neki pomembni papirji(??). Ko sestavijo načrt in ga začnejo izvajat pa jih tisti bogataš preseneti in jih želi ubit, ampak na koncu ga seveda pretentajo in se izvlečejo iz kriminalne situacije brez posledic (zapor).
Slovenski naslov je menda Popoln rop al nekaj takega, pa pojma nimam kdo igra...
Če je kdo ve kak bi filmu lahk blo naslov, in bi to tudi povedal bi bla zlo hvaležna
tudi mene nekaj zanima...
pred nekaj leti (2005, 2006??)sem na POP TV gledala en film, katerega naslov mi ni znan.
No v glaunem gre se o nekih prijatlih, ki so zlo inteligentni in si večkrat izmislijo brezhiben načrt za rop. Rop tudi izvedejo, vendar denar vedno vrnejo ne da bi kdorkoli karkoli opazil. Za njihov ''hobby'' sliši nek bogataš, ki jih najame, da oropajo neko banko(??), kjer so shranjeni neki pomembni papirji(??). Ko sestavijo načrt in ga začnejo izvajat pa jih tisti bogataš preseneti in jih želi ubit, ampak na koncu ga seveda pretentajo in se izvlečejo iz kriminalne situacije brez posledic (zapor).
Slovenski naslov je menda Popoln rop al nekaj takega, pa pojma nimam kdo igra...
Če je kdo ve kak bi filmu lahk blo naslov, in bi to tudi povedal bi bla zlo hvaležna
Zgodovina sprememb…
- spremenila: snowleopard ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15679 (14366) | STASI |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 188089 (65864) | Hansb |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33138 (27718) | AlienRR |
⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6160 (4969) | STASI |