Forum » Sedem umetnosti » Iščem naslov filma
Iščem naslov filma
sweeti007 ::
spet iščem en film.Gledu sem samo trailer, gre se pa v tistmu slavnimu pripovedovalcu zgodb (ponavadi je zmeri v trailerju v zacetku zacel pripovedovati zgodbo) , ki ga odpustijo ker si je zacel sam namišlati zgodbe oz je govoril stvari ki niso v skripti kaj več pa se ne spomenm
Upam da je zadost da se ker spomne
Upam da je zadost da se ker spomne
juxy ::
Torej, iščem naslov risanke, ki se je v letih 1996,1997 vrtela na nacionalki. Slovenski naslov je bil v stilu "obalna reševalna služba". Vem da so bile v risanki lutke. Če kdo najde oz. se spomni originalnega imena, lepo prosim če lahko pomaga.
jvolk ::
a slučajno kdo ve naslov filma (slovenski), v katerem je ena scena ko ena ženska(moški?) mrtva leži, al je lih pri pogrebu, pa ko tako stojijo okoli osebe, kamera snema osebe od prve do zanje v obraz, pa vsak neki pove.. mislim da je blo vmes nekaj takega kot: "pa tako lepe oči je imela.."
PaX_MaN ::
Iščem naslov enega ZF ameriškega filma. Spomnim se bolj malo, vem pa da se je dogajalo tole:
- nekemu znanstveniku uspe možgane "povezat"(sicer za tole z možgani nisem ziher) z robotom kao s ta pravo krvjo (no, po vseh tistih plastičnih cevkah je tekla rdeča tekočina).
- kot se za robota spodobi, začne delat darmar in pobija vsevprek.
- mislim, da medtem, ko začne robot delat štalo, imajo ljudje nek zborovanje oz. nekaj takega v neki veliki dvorani.
- v "glavnih vlogah" mislim da sta moški in ženska.
- onadva prideta v to veliko dvorano in povesta nekemu prijatelju, kaj se dogaja
- nato, mislim da, ta prijatelj poskuša ustaviti tega robota z neko puško pritrjeno na džip.
To je v bistvu vse kar se spomnim. Je pa film nekje tam iz sredine 80-tih, nekaj CGI-ja je blo uporabljenega (izstrelki iz pištol). Vem pa tudi to, da je bil ta robot grozen za pogledat, k vzdušju je pa pripomogla tudi psiho-glasba.
- nekemu znanstveniku uspe možgane "povezat"(sicer za tole z možgani nisem ziher) z robotom kao s ta pravo krvjo (no, po vseh tistih plastičnih cevkah je tekla rdeča tekočina).
- kot se za robota spodobi, začne delat darmar in pobija vsevprek.
- mislim, da medtem, ko začne robot delat štalo, imajo ljudje nek zborovanje oz. nekaj takega v neki veliki dvorani.
- v "glavnih vlogah" mislim da sta moški in ženska.
- onadva prideta v to veliko dvorano in povesta nekemu prijatelju, kaj se dogaja
- nato, mislim da, ta prijatelj poskuša ustaviti tega robota z neko puško pritrjeno na džip.
To je v bistvu vse kar se spomnim. Je pa film nekje tam iz sredine 80-tih, nekaj CGI-ja je blo uporabljenega (izstrelki iz pištol). Vem pa tudi to, da je bil ta robot grozen za pogledat, k vzdušju je pa pripomogla tudi psiho-glasba.
tx-z ::
Mogoče kdo ve naslov sledečga filma? Stvar je parodija na starwars pa the planet of the apes...pa še ene stvari, vem da se je ena raketa spremenila v velikanski sesauc, pa so zrak iz enga planeta izsesal...Pa nekje u enm lokalu u vesolju je en naroču specialiteto dneva, pol je pa en vesolc iz njega skoču..
Pa še drug film, komedija, k so šli v vesolje; na luno al nekam? inp ol je pilot zboleu pa je en izmed potnikou šu pilotirat..šli so pa direkt prot soncu...Pol na konc pa srečno prstal na luni..
Pa še drug film, komedija, k so šli v vesolje; na luno al nekam? inp ol je pilot zboleu pa je en izmed potnikou šu pilotirat..šli so pa direkt prot soncu...Pol na konc pa srečno prstal na luni..
tx-z
pershi ::
A kdo mogoče ve kakšen je bil originalni naslov otroške serije, ki se je pri nas vrtela pred kaksnimi 15 leti. Slovenski naslov je bil, če se prav spomnim "Dolgo vroče poletje".
Če se ne motim je bila serija španske izdelave (možno tudi portugalska...).
lp in hvala, p
Če se ne motim je bila serija španske izdelave (možno tudi portugalska...).
lp in hvala, p
KandazaR ::
@pershi: naslov je Verano azul oz. po slovensko modro poletje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
trdoreh ::
Pozdrav!
Iščem naslov filma - drame. Gre se za to, da v filmu oseba zboli za rakom. Sin te osebe podkupi nekaj starih prijateljev umirajoče osebe in tej se pojavijo v bolnišnici in starcu dalajo družbo. Med njimi se pojavi mlajše dekle, katero spozna sam sin. Dekle se drogira (vbrizgava si heroin). Sin umirajočega se odloči, da mu olajša bolečine s tem, da plača mladenko in ta starcu lajša bolečine s heroinom.
Si je kdo ogledal ta filem, je naslov znan?
Lp
Iščem naslov filma - drame. Gre se za to, da v filmu oseba zboli za rakom. Sin te osebe podkupi nekaj starih prijateljev umirajoče osebe in tej se pojavijo v bolnišnici in starcu dalajo družbo. Med njimi se pojavi mlajše dekle, katero spozna sam sin. Dekle se drogira (vbrizgava si heroin). Sin umirajočega se odloči, da mu olajša bolečine s tem, da plača mladenko in ta starcu lajša bolečine s heroinom.
Si je kdo ogledal ta filem, je naslov znan?
Lp
jarre ::
Zigam:
Prvi film je priblizen opis za Brooksovo komedijo Spaceballs (IMDB: Spaceballs),
drugi pa je en izmed filmov iz produkcije tria ZAZ Airplane II. The Sequel (IMDB: Airplane II.).
Sem zadel?!
Prvi film je priblizen opis za Brooksovo komedijo Spaceballs (IMDB: Spaceballs),
drugi pa je en izmed filmov iz produkcije tria ZAZ Airplane II. The Sequel (IMDB: Airplane II.).
Sem zadel?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jarre ()
STASI ::
Mogoče ni ravno film. Pred leti je bila na RTVSLo opera v angleškem jeziku, prirejena je bila našemu času. Dogaja se v parku. To je vse kar se spomnim.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Hm.. Stasi. Zahtevas skoraj nemogoce. Opere so danes velikokrat postavljene v sodobno zivljenje odvisno od reziserjeve in scenografove zamisli...Dunajska opera recimo slovi po tem... Lahko se kaj dodas, da bo lazje?!
STASI ::
Vem da hočem nemogoče. Ampak poskusiti ni greh!
Še clue, dogaja se zunaj, ni neka opera, ki se dogaja v teatru. Mislim da si izvajalci The Royal Opera House...
Še clue, dogaja se zunaj, ni neka opera, ki se dogaja v teatru. Mislim da si izvajalci The Royal Opera House...
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
Hm.. Stasi. Mislim, da je tvoja zelja skoraj neuresnicljiva. Vse kar sem nasel je tole.
Poglej, ce kje na i-netu obstaja arhiv oddaj RTV Slo za 10 let nazaj. Isci drugi program RTV SLO. Verjetno si gledal opero v nedeljskem vecernem terminu po 22.00...
LP JMR
Poglej, ce kje na i-netu obstaja arhiv oddaj RTV Slo za 10 let nazaj. Isci drugi program RTV SLO. Verjetno si gledal opero v nedeljskem vecernem terminu po 22.00...
LP JMR
Matev ::
Iščem film ki sem ga gledal pred približno 25-timi leti.
Bila je črnobela "grozljivka".
Kot mali otrok se spomnim v filmu zabave na kateri so bili ljudje in neka pošast - kot da bi se človek spreminjal v slona.
Bilo je grozno.
Bila je črnobela "grozljivka".
Kot mali otrok se spomnim v filmu zabave na kateri so bili ljudje in neka pošast - kot da bi se človek spreminjal v slona.
Bilo je grozno.
Matev ::
tudi sam sem ta naslov našel
a dvomim da je to to
ker je bila grozljivka
tisti stvor je lovil in preganjal ljudi
tudi videti je bilo mnogo starejše - cca 30 leta prejšnjega stoletja
je pa seveda možno, da sem kot otrok tistih par sekund videl malce drugače
kot je bilo v resnici
a dvomim da je to to
ker je bila grozljivka
tisti stvor je lovil in preganjal ljudi
tudi videti je bilo mnogo starejše - cca 30 leta prejšnjega stoletja
je pa seveda možno, da sem kot otrok tistih par sekund videl malce drugače
kot je bilo v resnici
imagodei ::
@Matev
In tisti stvor je drugim ljudem z rilcem "šraubal" glave stran?
In tisti stvor je drugim ljudem z rilcem "šraubal" glave stran?
- Hoc est qui sumus -
Tac20 ::
Iščem en film ki sem ga gledal v otroštovu in igra tale ženska noter, mi lahko kdo pove ime in priimek
povezava
povezava
bastadu ::
Iščem naslov filma letnika nekje 1980-1990, žanr Sci-Fi, gre se pa da enega pomanjšajo na velikost celice in ga vstavijo v človško telo, da potuje po njem... Hvala za pomoč!
Alexius Heristalski ::
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
trdoreh ::
Posnet je bil film o Studiu 54, zanima me naslov tega filma? Naj bi bil "Studi 54" naslov, pa mi na IMDb nič ne pokaže!?
Lp, Jan
Lp, Jan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: trdoreh ()
gregor2002 ::
Iščem naslov filma, ki je bil pred mnogo leti predvajan na TV.
Film se dogaja v Ameriki. V središču je ljubezen / erotična avantura med poročeno žensko in tipom ki obrezuje drevje v naseljih. Tip se pripelje z avtom in prikolico v neko naselje in nekaj dni obrezuje drevje v neposredni bližini hiše, kjer živi ta ženska. Zadnji dan njegovega dela, gre ženska pofirbcat v njegovo prikolico, ki pa se slučajno zaklene, tako da jo tip nevede odpelje s sabo. Tip se nato odpelje na neko jezero, kjer se dobi s svojo bejbo. Sledijo erotične scene, potem pa se vsi skupaj odpravijo v kitajsko četrt v nekem mestu, kjer imajo kitajci ravno neko fešto. Spomnim se, da sta šli bejbi potem tudi v neko savno in da se na koncu poročena ženska spet vrne domov.
Film se dogaja v Ameriki. V središču je ljubezen / erotična avantura med poročeno žensko in tipom ki obrezuje drevje v naseljih. Tip se pripelje z avtom in prikolico v neko naselje in nekaj dni obrezuje drevje v neposredni bližini hiše, kjer živi ta ženska. Zadnji dan njegovega dela, gre ženska pofirbcat v njegovo prikolico, ki pa se slučajno zaklene, tako da jo tip nevede odpelje s sabo. Tip se nato odpelje na neko jezero, kjer se dobi s svojo bejbo. Sledijo erotične scene, potem pa se vsi skupaj odpravijo v kitajsko četrt v nekem mestu, kjer imajo kitajci ravno neko fešto. Spomnim se, da sta šli bejbi potem tudi v neko savno in da se na koncu poročena ženska spet vrne domov.
Pretorijanec ::
Mam še js eno vprašanje. Gre za vojni film, dogaja se med II. svetovno vojno. Skupina ameriških vojakov mora držati neko pozicijo v nekem gozdu. Sovražnika ni na spregled. Kasneje v gozdu srečajo sovražnika (Nemce), ki pa so se pripravljeni predati. Ko pride do predaje, nekomu "počijo živci" in začne se streljanje. Eden od Američanov umre. Sledi zanimiva scena, ko vojaki v neki brunarici v gozdu napolnijo bano z toplo vodo in se, drug za drugim v bani okopajo. Zadnjega v bano posadijo vojaka, ki je med pojem umrl in ga umijejo... Kaj več se ne spomim, ampak film je pa fenomenalen... Hvala.
OmegaM ::
Imam eno vprasanje ce mi slucajno lahko kdo pomaga.
NAmrec ko sem bil 14 let mlajsi se spomnim da sem gledal na TV film, kateri je bil Sci-fi/Horror.
Slo se je o nekih stvorih kateri so se nekako ugnezdili v neki bolnisnici, in so okuzili ljudi (mislim da), zato so jih imeli v tej bolnici al ka je v karanteni.
Gnezdo so imeli stvori nekje v klentih prostorih, najbolj pa sem si zapomnil eni dve stari zenski ko sta vedno pili alkohol, na koncu so skuzili da sta zato imuni, ker sta vedno pili alkohol
Slucajno ve kdo za kateri film bi to lahko slo
Hvala
NAmrec ko sem bil 14 let mlajsi se spomnim da sem gledal na TV film, kateri je bil Sci-fi/Horror.
Slo se je o nekih stvorih kateri so se nekako ugnezdili v neki bolnisnici, in so okuzili ljudi (mislim da), zato so jih imeli v tej bolnici al ka je v karanteni.
Gnezdo so imeli stvori nekje v klentih prostorih, najbolj pa sem si zapomnil eni dve stari zenski ko sta vedno pili alkohol, na koncu so skuzili da sta zato imuni, ker sta vedno pili alkohol
Slucajno ve kdo za kateri film bi to lahko slo
Hvala
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
ne ne, cocoon je bolj komedija, oni stari ko se pomladijo, ozdravijo, oni drugi It cames from the desert? pa tudi ni
gregor2002 ::
No pa mi je delno uspelo. Delno zato, ker sem po temeljitem brskanju po bazi filmov končno našel naslov filma ki ga iščem, ostaja le še vprašanje kje ga dobit. Gre za film "Lake Consequence", za moj okus daleč najboljši erotični film....
http://www.imdb.com/title/tt0107357/
Če ga kdo lahko zrihta se priporočam.
Hvala in lp,
Gregor
http://www.imdb.com/title/tt0107357/
Če ga kdo lahko zrihta se priporočam.
Hvala in lp,
Gregor
SkIDiver ::
Mogoče kdo ve naslov nadaljevank iz začetka 90-ih ali pa celo pred 90-imi v katerih igrajo nune in žandarji. Nadaljevanke so usmerjene v komedijo igrajo pa francozi.
nodrim ::
Naslov je prav Žandarji z legendo nedavno umrlim Louis de Funes (al podoben spelling) se opravičujem, k se mi ne da poiskat :)
nodrim ::
evo, vse o njem na imdb: http://www.imdb.com/name/nm0000086/
in na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_de_Fun%C3%A8s
na obeh povezavah imaš tudi filmografijo, med katerimi so tud filmi o žandarjih, npr. Le gendarme de Saint-Tropez
in na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_de_Fun%C3%A8s
na obeh povezavah imaš tudi filmografijo, med katerimi so tud filmi o žandarjih, npr. Le gendarme de Saint-Tropez
Ja, definitivno zadnarji, pa vec delov je, in posteno se nasmejis
nietka ::
Iz teme "ugani film":
Bacheha-Ye aseman?
no js pa bi potreboval od vas, da mi poveste keri je to film, ker bi ga resnično rad še 1x gledal.
Je o enem arabskem narodu, družina 2 otroka(brat in sestra) ter 2 starša.
Mati je gospodinja, oče ureja vrtove (vrtnar), občasno mu tudi sin pomaga. Ker so tako revni, si brat in sestra za šolo sposojata superge na sredi ceste.
Brat si tolko želi novih superg, da se na koncu odloči tekmovati v teku, kjer je prva nagrada (nove superge), vendar med tekom pade.
Spominjam se še, da ko je brat enkrat pomagal urejati vrt, da so parkirali (nek bogi avto) na klancu, ta pa je zaradi slabih bremz zdrvel dol.
Se opravičujem ker bolj podrobno ne morem opisati ampak to je res vse kar se spominjam.
Film pa je bil predvajan cca 6 let nazaj na SLO1 ali SLO2.
LP
Bacheha-Ye aseman?
Great warrior? Wars not make one great.
>kmet< ::
no js pa bi potreboval od vas, da mi poveste keri je to film, ker bi ga resnično rad še 1x gledal.
Mati je gospodinja, oče ureja vrtove (vrtnar), občasno mu tudi sin pomaga. Ker so tako revni, si brat in sestra za šolo sposojata superge na sredi ceste.
Brat si tolko želi novih superg, da se na koncu odloči tekmovati v teku, kjer je prva nagrada (nove superge), vendar med tekom pade.
Spominjam se še, da ko je brat enkrat pomagal urejati vrt, da so parkirali (nek bogi avto) na klancu, ta pa je zaradi slabih bremz zdrvel dol.
Se opravičujem ker bolj podrobno ne morem opisati ampak to je res vse kar se spominjam.
m0LN4r ::
Iščem naslov film v katerem se gre o osebi, ki igra klavir na ladji (nisem prepričan). Spomnim se cene kadar pride en Črnec in si prižge cigaret in ga položi dol in igra na klavir dokler cigareta ne zgori. Nato pa pride naš junak in začne igrati na klavir, nato vzame cigareto jo približa struni in jo prižge. ?
Meni je film bil zeeelooo všeč ampak sem ga gledal, tako dolgo nazaj, da se ga več ne spomnim.
Meni je film bil zeeelooo všeč ampak sem ga gledal, tako dolgo nazaj, da se ga več ne spomnim.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
KandazaR ::
Misli da je naslov filma ki ga iščeš The legend of 1900.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
_nnn_ ::
iščem naslou in sicer gre se o treh čarovnicah na koncu ko jih uničijo jih men se zdi skozi dimnik vrže...film je malo grozlivke pa men se zdi tudi humorja...spomnim se da so imele neko hiško u gozdu in pa črno mačko; pa zdi se mi da je bila blizu neka mala vasica...pa otroci so jih hoteli ustaviti pri nečemu...film sem gledal na kanalu a zelo dolgo nazaj recimo od 2003 nazaj... nujno rabim naslou
tnx
tnx
tilen232 ::
A mogoče ve kdo angleški naslov znanstveno fantastičnega filma, kateri mislim, da je pri nas imel naslov Pekel v vesolju in je bil posnet v 70-tih... je bil tudi nekoč v kinu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15834 (14521) | STASI |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 188763 (66538) | Hansb |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33287 (27867) | AlienRR |
⊘ | Pozna kdo ta film?Oddelek: Sedem umetnosti | 6205 (5014) | STASI |