Forum » Pomoč in nasveti » Kako povezati dva telefona brez zunanje linije
Kako povezati dva telefona brez zunanje linije
mark36 ::
Pozdravljeni
Zanima me če kdo ve kako bi povezal dva hišna telefonska aparata (sta mi ostala od analogne linije)tako da bi se med sabo (za otroke itd..) lahko pogovarjali naprimer: iz ene v drugo sobo ....Brez da sta priključena na linijo ker sta aparata analogna linija pa je ISDN in itak ne gre
nekje bi moral dobiti napajanje baterijo ali ....ali bi blo enostavneje povezat samo slušalke..??
Če se komu kaj sanja naj prosim pove. Hvala.
Zanima me če kdo ve kako bi povezal dva hišna telefonska aparata (sta mi ostala od analogne linije)tako da bi se med sabo (za otroke itd..) lahko pogovarjali naprimer: iz ene v drugo sobo ....Brez da sta priključena na linijo ker sta aparata analogna linija pa je ISDN in itak ne gre
nekje bi moral dobiti napajanje baterijo ali ....ali bi blo enostavneje povezat samo slušalke..??
Če se komu kaj sanja naj prosim pove. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter iz VGA na SCARTOddelek: Zvok in slika | 13197 (6558) | podtalje |
» | bi se dalo nardit lučko, ki bi jo prižigal in ugašal na računalniku?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2371 (1214) | boysta |
» | Povezava Telefon-TelefonOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2394 (2053) | Wolfman |
» | Vzeva 2 hišnih telefonov brez TelekomaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1145 (1070) | Lincolin |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1212 (1107) | stromar |