Forum » Pomoč in nasveti » Problem pentium 4
Problem pentium 4

Robyx ::
Včeraj je kolega kupil novi disk,ker mu je prejsnji crknil,ga zmontiral noter in postavil sistem,....pc je deloval normalni danes zjutraj pa se več ne zbudi.
Na plati strom je ker lučka sveti.Ko proba vklopit pc se ventilatorji malo zavrtijo potem pa se vse ustavi,pojma nimam kaj bi lahko blo narobe.
Na plati strom je ker lučka sveti.Ko proba vklopit pc se ventilatorji malo zavrtijo potem pa se vse ustavi,pojma nimam kaj bi lahko blo narobe.

ferdo ::
Iz napajalca izklopi štrom in počakaj nekaj časa "5min" tko da se računalnik mal umiri.
Pol pa spet probaj... napajalc naj bo izkloplen, prikluči ga an omrežje in nato vključi napajalnik in pol pritisni POWER ON da zalaufaŠ KOMPJUTR.
Za kaj več, se moraš pa tudi ti bolj potrdit, ko razlagaš problem.
PS: če moja metoda ne deluje, razmisli o menjavi kakšne komponente, praviš da je po menjavi diska delal pol pa spet crknil... neki je očitno narobe! sumim napajalc!... - lahko je pa tudi kaj drugega, ugotovi!
Pol pa spet probaj... napajalc naj bo izkloplen, prikluči ga an omrežje in nato vključi napajalnik in pol pritisni POWER ON da zalaufaŠ KOMPJUTR.
Za kaj več, se moraš pa tudi ti bolj potrdit, ko razlagaš problem.
PS: če moja metoda ne deluje, razmisli o menjavi kakšne komponente, praviš da je po menjavi diska delal pol pa spet crknil... neki je očitno narobe! sumim napajalc!... - lahko je pa tudi kaj drugega, ugotovi!
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ferdo ()

Robyx ::
Jaz bsem tudi takoj posumil na napajalnik,ampak izkazalo se je da je bilo stikalo za vklop fuč.Sedaj pc deluje!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesuvanje i7 3820, 64GB sistema, NUJNO (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8294 (6301) | Icematxyz |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10427 (7872) | gregor |
» | Računalnik se vklopi čez nekaj minut? Napajalnik ali plata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (918) | Climber |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1895 (1531) | Pyr0Beast |