Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nanos foto laka (positiv20)
Nanos foto laka (positiv20)
Jok3r ::
Zadnje case imam probem nanositi lak na ploscico pojavijo se mi kar pikice kjer se noce prijeti na baker. Plscica je zbrusena z fino gobico (gobica za koncno brusenje lakiranih pohistev). Pri malih ploscicah euro formata mi je slo BP in se je lepo razvilo vezje, sedaj pa mi nikakor noce uspeti. Ploscica je velikostni A4 formata. Se slika:
- zavaroval slike: Azrael ()
egomez ::
Hm, tudi jaz sem nazadnje imel podobem problem, da se mi lak ni hotel enakomerno razlit, ko sem oslojeval ploščico take velikosti. Za čiščenje ploščice sem uporabil arf+gobica, potem pa še fin vodobrusni papir. Lep nanos mi je uspel komaj v četrtem poskusu. Sumim, da ali arf ni odstranil vseh nečistoč(mastnih madežev), ali pa da je samo čistilo arf pustilo na ploščici ostanke, ki se niso "imeli radi" z fotolakom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: egomez ()
Jok3r ::
Rešu problem!
Zbrusu sm z finim vodobrusnim papirjem 1000 se prime lak zelo lepo gori. Gobica zgleda da je premalo groba in se lahk ne prime dobro. Hvala egomez.
Zbrusu sm z finim vodobrusnim papirjem 1000 se prime lak zelo lepo gori. Gobica zgleda da je premalo groba in se lahk ne prime dobro. Hvala egomez.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matirana stekla na žarometih?! Pomoč...Oddelek: Loža | 10234 (9542) | ToniT |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1877 (1251) | kitara8 |
» | barvanje kovinOddelek: Loža | 10968 (10052) | Camlek13 |
» | Kaj kupiti za tiskano vezjeOddelek: Kaj kupiti | 4040 (3785) | teedy |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3489 (3172) | NobelMan |