Forum » Operacijski sistemi » Suse 9.1 in Wireless adapter?
Suse 9.1 in Wireless adapter?
rookie11 ::
Sem zacetnik v linux-u, gor imam Suse 9.1 in za dostop do interneta uporabljam Wireless RaLink PCMCIA RT2500, za katerega sem nasel driver, ampak problem je v tem, da ga ne znam instalirat.
Prosim vas za pomoc!
Tam sem vse prebral v readme-ju in ko odprem terminalsko okno in se logiram kot root, in napisem tisti ukaz, ki je v navodilih za kernel, mi vedno napise da ne pozna ukaza.
Pojma nimam. A mi lahko kdo razlozi kako naj to naredim.
Pa se nekaj. Potem, ce mi ukaz uspe, a mora sistem takoj prepoznati pcmcia kartico , ali moram na novo zagnati racunalnik?
prosim za pomoc!
thx
Prosim vas za pomoc!
Tam sem vse prebral v readme-ju in ko odprem terminalsko okno in se logiram kot root, in napisem tisti ukaz, ki je v navodilih za kernel, mi vedno napise da ne pozna ukaza.
Pojma nimam. A mi lahko kdo razlozi kako naj to naredim.
Pa se nekaj. Potem, ce mi ukaz uspe, a mora sistem takoj prepoznati pcmcia kartico , ali moram na novo zagnati racunalnik?
prosim za pomoc!
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCMCIA v Compact Flash Windows 95 ThinkPad 380EOddelek: Programska oprema | 1129 (940) | Branimir |
» | Simobilov brezžični internetOddelek: Omrežja in internet | 1495 (1134) | pure00 |
» | [Linux]wireless driver - RaLink RT61 (Rt2x00)Oddelek: Operacijski sistemi | 1562 (1445) | Matevžk |
» | PCMCIA & linuxOddelek: Pomoč in nasveti | 879 (826) | Marabela |
» | RedHat 9 install problemOddelek: Operacijski sistemi | 1049 (863) | ||_^_|| |