Forum » Omrežja in internet » mula mi preneha z DL
mula mi preneha z DL
pow ::
Do sedaj nisem imel problemov z mulo, zdej pa tole:
Ko sem za PC-jem mi mula dela!, če me nekaj ur ni (beri nihče ne uporablja računalnika, je pa delujoč npr. čez noč) mi mula preneha z DL in tudi UL, vsi fajli so rdeči (ni modre barve...), izleda tako, kot bi bila mula v hibernaciji, ko pa jo nato odprem v celozaslonski način, pa kot da bi jo zbudil, začne UL in kaseje še DL. ID pa ima vedno visok.
pred časom sem nagrajeval verzijo , vendar sem sedaj dal nazaj na zadjo normalno delujočo (0.44d), pa ni nič bolje. Pomoje da sem z inštalacijo novih verzij nakaj nevede spremenil.
Ima mogoče kdo kako idejo kako to rešit?
lp
Ko sem za PC-jem mi mula dela!, če me nekaj ur ni (beri nihče ne uporablja računalnika, je pa delujoč npr. čez noč) mi mula preneha z DL in tudi UL, vsi fajli so rdeči (ni modre barve...), izleda tako, kot bi bila mula v hibernaciji, ko pa jo nato odprem v celozaslonski način, pa kot da bi jo zbudil, začne UL in kaseje še DL. ID pa ima vedno visok.
pred časom sem nagrajeval verzijo , vendar sem sedaj dal nazaj na zadjo normalno delujočo (0.44d), pa ni nič bolje. Pomoje da sem z inštalacijo novih verzij nakaj nevede spremenil.
Ima mogoče kdo kako idejo kako to rešit?
lp
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule povezava (port not opened, TCP test failed)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1411) | Bistri007 |
» | Podiranje masine zaradi mule!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 823 (571) | amigo_no1 |
» | Your ip (84.255.244.0) ends with a 0. The edonkey protocol assigns a LOWID to you. ItOddelek: Omrežja in internet | 1827 (1482) | SasoS |
⊘ | EMuleOddelek: Omrežja in internet | 1343 (1005) | jurre |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2045 (1827) | Goldee |