Forum » Izdelava spletišč » onmouse image
onmouse image
Tody ::
Hey!
Rabu bi en javascript al pa DHTML ki bi ko bi zapelal ćez miš pokazal sliko. Sliko naj bi zadeva prikazala v nekem okvirčku, ki pa seveda ne sme bit popup. Nekako tako kot se izpiše alt atribut če greš čez sliko. Sem gledal hotscripts samo ni neke direktne skripte, javascripta pa se nimam trenutno časa učit od začetka.
Rabu bi en javascript al pa DHTML ki bi ko bi zapelal ćez miš pokazal sliko. Sliko naj bi zadeva prikazala v nekem okvirčku, ki pa seveda ne sme bit popup. Nekako tako kot se izpiše alt atribut če greš čez sliko. Sem gledal hotscripts samo ni neke direktne skripte, javascripta pa se nimam trenutno časa učit od začetka.
njok ::
Ne pozabi na unobtrusive javascript ali pa se poigraj malo z hover CSS psevdo-elementom. Ce sem te dobro razumel, ne bos imel prevec tezav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ajax - siteOddelek: Izdelava spletišč | 1760 (1760) | jype |
» | Pomoč pri designu - HTML/PHP/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1433) | Atos |
» | [ Flash ] OnMouseOver -> Tekst po zeljiOddelek: Izdelava spletišč | 1291 (1158) | njok |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6350 (6350) | Poldi112 |
» | odpiranje slikOddelek: Izdelava spletišč | 1057 (918) | alexv |