Forum » Strojna oprema » wlan v linuksu
wlan v linuksu
-jan- ::
Pred kratkim sem si omislil brezzicno povezavo, ki bi delovala tudi v OS Linux. Odlocil sem se za wnc-0300 (iz skupine level 1). Ko sem jo prejel, sem jo s tezano nastavil v windowsih(ni hotelo odpreti ip naslova), v Linuksu pa je ne najde. Prebral sem, da se ga da nastaviti s pomocjo https://sourceforge.net/projects/madwif..., vendar ga tudi tam nisem nasel("support" je popolnoma neuporaben). Mi lahko kdo pomaga?
100% preprican sem, da kartica ni win.
100% preprican sem, da kartica ni win.
- spremenilo: -jan- ()
Pithlit ::
Lekcija: Najprej se pogleda na stran proizvajalca: HowTo @ Level1.com
Life is as complicated as we make it...
-jan- ::
To sem naredil ze zdavnaj, vendar tudi ti priporocajo ze navedeni naslov, na katerem driverja ni.
Pithlit ::
Kaj pa tole? Če nimaš Mandrake pač določene postopke spremeni (kot je recimo downloadanje Kernela).
p.s. dej povej kter distro uporabljaš pa kter chipset ma kartica.
p.s. dej povej kter distro uporabljaš pa kter chipset ma kartica.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
cryptozaver ::
Caka te krizev pot. Ne strasim, sam ce nimas vsaj mal izkusenj z LX bo s mel tezave. Sicer pa je zlato pravilo: vzemi si cas in skrbno prestudiraj podane ti linke.
Po mojih izkusnjah je najbolj juzerFrendli distro - vsaj kar se wlan tice, SuSe 9.2
Vztrajnost je lepa cednost, pa se naucil se bos cesa.
Po mojih izkusnjah je najbolj juzerFrendli distro - vsaj kar se wlan tice, SuSe 9.2
Vztrajnost je lepa cednost, pa se naucil se bos cesa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti 4-portno mrezno (PCI)?Oddelek: Kaj kupiti | 989 (871) | mainman |
» | težave z level one fbr-1413txOddelek: Omrežja in internet | 1613 (1494) | steev |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3701 (3102) | Caligula |
» | Router+mreža+ADSLOddelek: Omrežja in internet | 3227 (2961) | |_CoBrA_| |
» | Težave z routerjem LevelOne FBR-1405TXOddelek: Pomoč in nasveti | 2337 (2007) | boom-bar |