» »

Nov comp in pomoč pri navijanju

Nov comp in pomoč pri navijanju

daiwa ::

Lep Pozdrav. Sem nov na foromu zato vas lepo prosim, če mi lahko pomagate pri privijanju naslednjih komponent.Kupil sem namreč MSI K8N SLI Platinum ploščo, procesor Athlon64 939 3200, rame Apacer PC4000 2krat 512mb, Gigabyte 6600GT grafiko, in vse ostalo. Ker nimam nekih izkušn pri overclockanju mi prosim ssvetujte kako naj na tej plati navijem procesor in rame tako da bo vse ok. Že naprej se vam zahvaljujem.
LP Daiva

Kaj nima noben nikakršnih izkušn oz. komentarjev z podobno ali pa tako konfigoracijo komponent, da bi mi lahko pomagal.

aVToV|S|On ::

zgin u BIOS, zviši FSB pa frekvenco... dijo
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com

Hvala za izčrpne besede.

Suli ::

Mal poišč po forumu, ker sem skoraj 100% prepričan da je vsaka tvoja komponenta že bila opisana kako se navija. 0:)

Za tomojo plato MSI K8NSLI Platinum žal nisem nikjer zasledil, zato prosim če mi lahko kdo da kakšen dober nasvet glede tega kako in kaj postoriti da bo sistem še zmoglljivejši.

V bistvu sploh ne vem ali ima dobro podporo za navijanje, če kdo ve kako in kaj ga prosim da mi svetuje.
Hvala!

Fantje ospelo mi je iztisniti 2600MHz. Sistem je stabilen, temperatura CPU ja 42C. Za moje prvo overclockanje Athlona 64 je kr zadovoljivo za moje pojme. Edino ko hočem naviti ram imam nekaj problemov, ker se še na tej plati ne znajdem najbolje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje procesorje

Oddelek: Navijanje
182713 (2460) Valvoline
»

Katere RAMe?

Oddelek: Kaj kupiti
411994 (1169) pia
»

MSI K8N NEO2 Platinum in A64 939 problemi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
854982 (3873) Moonman
»

Komentar in predlogi k konfiguraciji ATHLON 64 3000+...

261776 (1259) _Dejan_
»

Plata za athlon64

361693 (1258) Zheegec

Več podobnih tem