Forum » Pomoč in nasveti » Procesor za athlon 1700+
Procesor za athlon 1700+
anze20 ::
Zanima me, če v athlona 1700+ lahko dam kakšen hitrejši procesor in kako hiter. Hvala
Anze
ricola78 ::
XP1700 je procesor, ti moraš povedat kakšno matično plaščo imaš, potem pa ti lahko svetujemo. Načeloma bi najbrž šel notrka 3200+ Barton ali Sempron od 2200+ do 3000+. Samo po moje se ti ne splača menjat ker nebi pra veliko pridobil. Raje dokupi več rama, oz bolj natančno opiši svoj sistem. Če ne veš kaj imaš poglej kaj ti napiše ko startaš sistem, pritisni pavzo in prepiši podatke.
anze20 ::
Stvar je v tem, da sem dokupil 256 Rama, pa mi vseeno marsikater program 100% zasede CPU. A se tega potem ne da rešit z drugim procesorjem. Procesor pa napiše, da je kao 1,467 Ghz. A bi potem jest kot amater sploh ločil razliko ?
Anze
ricola78 ::
Nisi povedal al imaš DDR ram ali SDR. Pa tudi matične plošče nisi omenil tako da ne morem z gotovostjo trdit, da bi lahko nadgradil. Hitrost bi bila ziher hitrejša, vendar rama ti bo še vedno primanjkovalo. Rekel si da si dokupil 256MB rama, koliko si ga imel prej? 512 rama naj bi bilo za xp nekako dovolj, če ne poganjaš kakšnih požrešnih programov in požrešnih igirc.
Če imaš ADSL in uporabljaš kakšen p2p program, ti le-ta zaseda velik del pomnilnika in upočasni sistem. Pa tudi antivirusni programi poberejo veliko spomina, še posebej kakšen norton antivirus.
Če imaš ADSL in uporabljaš kakšen p2p program, ti le-ta zaseda velik del pomnilnika in upočasni sistem. Pa tudi antivirusni programi poberejo veliko spomina, še posebej kakšen norton antivirus.
overlord_tm ::
pa če uporabljaš InternetExolorerja potem bi blo fino kak spyware scan nardit
jest mam AXP 2600+ pa mi explorer.exe žre 100%, vrjetn mam defektne winse
jest mam AXP 2600+ pa mi explorer.exe žre 100%, vrjetn mam defektne winse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 512Mb več?Oddelek: Strojna oprema | 2256 (1386) | para! |
» | kopujem ram pa me zanima...Oddelek: Kaj kupiti | 853 (698) | schurda |
» | Obešanje računalaOddelek: Pomoč in nasveti | 786 (718) | boštjan |
» | kupiti nameravam sistem z radeonom...Oddelek: Kaj kupiti | 996 (839) | Yohan del Sud |
» | Kako dolgo mi bo sistem zdržal?Oddelek: Pomoč in nasveti | 843 (706) | morphling1 |