Forum » Kaj kupiti » Proxxon "gedore"
Proxxon "gedore"
morazem ::
Zanima me kje v Ljubljani bi se dalo kupiti proxxon gedore sm gledal po googlu pa ni bilo skoraj nič edino to sem najdu http://www.avtomatika.com/hydra.si/menu... samo tukaj pa nimajo gedor.
HVALA
HVALA
AMD Sempron 3100+, Epox 8KDA, Gf4Ti 4200 64MB, Kingstone512MB, Seagate 160Gb
Brane2 ::
Ja, res je. Jaz jih sicer nimam v ceniku, lahko jih pa dobavim. Med drugim sem vzel tudi par kompletov zase (veliki, mali itd).
Samo poglej in mi pošlji No: xxxxx oznake, ki te zanimajo...
Samo poglej in mi pošlji No: xxxxx oznake, ki te zanimajo...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Robi25Lj ::
hm, lep pozdrav, obujam temo po 5 letih (skor 6tih lol)! me pa zanima ,a je možno kje pri nas po tolkih letih kupit Natične Ključe proxxon, nekako mi tudi mr. google ni nič pokazal, se mi pa zdi, da so glede na denar ki ga daš ,največ kar dobiš proti ostalim v tem cenovnem razredu! tko ,da če bi kakšen kaj vedel se zahvaljujem. Lep pozdrav
JamesQ ::
Lep pozdrav.
@Robi25Lj: Na Conradovi strani poglej. Drugače pa imaš tudi zastopnika za Proxxon izdelke v SI; mislim, da je v Celju. Malo pobrskaj, zagotovo boš našel kar iščeš.
LDŽ
@Robi25Lj: Na Conradovi strani poglej. Drugače pa imaš tudi zastopnika za Proxxon izdelke v SI; mislim, da je v Celju. Malo pobrskaj, zagotovo boš našel kar iščeš.
LDŽ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovno orodje (izvijači)Oddelek: Kaj kupiti | 6165 (4236) | noraguta |
» | Vaše mnenje, Proxxon ali Dremel?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4111 (3927) | Jonny boy! |
» | DremelOddelek: Kaj kupiti | 2073 (1827) | Jackal |
» | kje se dobi dremelOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3532 (3086) | e-marko |
» | Ročna orodja Proxxon- članekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3489 (3306) | Brane2 |