Forum » Operacijski sistemi » win xp-synchronize-server
win xp-synchronize-server
budili ::
Eno sistem vprašanje
Je možno v win xp preko sinhronize za offline (cashing) izvest tole, kar sem si zamislil. Če je pa kaka druga varinata, prosim povejte.
Imam server z direktorij. Dostop read only, ker ne rabim pisat gor samo pobirat. Zdej če kdo dela so nove verzije gor in jest moram zmeri pogledat če je kaj spremenjeno, da imam aktualne podatke.
Torej je možno, da bi vsako X uro/min moj sistem pregledal stanje direktorijev na serverju in prenesel novejše verzije, nove file...
Zdej a je možna sinhronizacija v eno smer (da mojih ne poskuša nalagati na server) pa tist direktorij za cashing je normalno dostopen/viden in je možno delo v njem al je kaka ntfs zaj...
hvala za info, če je kdo expert na tem področju
Je možno v win xp preko sinhronize za offline (cashing) izvest tole, kar sem si zamislil. Če je pa kaka druga varinata, prosim povejte.
Imam server z direktorij. Dostop read only, ker ne rabim pisat gor samo pobirat. Zdej če kdo dela so nove verzije gor in jest moram zmeri pogledat če je kaj spremenjeno, da imam aktualne podatke.
Torej je možno, da bi vsako X uro/min moj sistem pregledal stanje direktorijev na serverju in prenesel novejše verzije, nove file...
Zdej a je možna sinhronizacija v eno smer (da mojih ne poskuša nalagati na server) pa tist direktorij za cashing je normalno dostopen/viden in je možno delo v njem al je kaka ntfs zaj...
hvala za info, če je kdo expert na tem področju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smiselnost raidaOddelek: Strojna oprema | 1931 (1674) | trnvpeti |
» | BSOD pri branju iz usb diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 689 (626) | krneki0001 |
» | tezave zapeci DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1938 (1738) | Korenchek |
» | Problem z burnanjem CD-jev v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (653) | Bx |
» | windows Xp - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2436 (1453) | Maxtor |