Forum » Izdelava spletišč » Html DROP DOWN problem
Html DROP DOWN problem
imott3791 ::
A kdo ve kako v IEju naredit drop down (List/Menu, select name="select", da se bo prikazoval v razširjenem polju preko svoje fiksne širine osnovnega dela (kot v Firefoxu), če so selecti daljši?
Primer, drop Pripravi ponudbo:
http://www.letssail.com/
V IEju selecte poreže, v Firefoksu jih prikaže v celotni širini.
Primer, drop Pripravi ponudbo:
http://www.letssail.com/
V IEju selecte poreže, v Firefoksu jih prikaže v celotni širini.
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
Tody ::
meni isto poreže v FF tako da nevem kaka bi bila rešitev. Razen da reskiraš malce prostora (itak maš plac) in tale box narediš širši že v osnovi.Html je konec koncev statičen jezik.
Baja ::
<select name="nekaj" style="width:100 px;">
<select>
css dela cudeze!
ce mas fiksne drop downe bos hitro ugotovil kolikoksna mora biti sirina drop downa, ce pa dropdown generiras, pa preveri koliko znakov ima najdaljsa opcija in na podlagi tega izracunaj sirino. Ni najbolj elegantno, je pa ena moznost.
edit: eh, mimo sem brcno. poslusaj Tody-ja
<select>
css dela cudeze!
ce mas fiksne drop downe bos hitro ugotovil kolikoksna mora biti sirina drop downa, ce pa dropdown generiras, pa preveri koliko znakov ima najdaljsa opcija in na podlagi tega izracunaj sirino. Ni najbolj elegantno, je pa ena moznost.
edit: eh, mimo sem brcno. poslusaj Tody-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL uporaba imena spremenljivke stringuOddelek: Programiranje | 984 (878) | BlueKnight |
» | Dropdown list vrača izbrano vrednost nullOddelek: Programiranje | 922 (814) | brinovcek |
» | PHP dinamiči menuOddelek: Izdelava spletišč | 1111 (990) | Alpheus |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1818 (1529) | TheHijacker |
» | Označevanje datumov...Oddelek: Izdelava spletišč | 837 (740) | markz |