Forum » Omrežja in internet » IIS-??
IIS-??
themouse ::
hja vem da je blo to ze najbrz pojasnjeno itd. itd. sam men se res ni jasn ka to je pa ce bi mi lahko ker to na brzino razlozu
bi mu res reku hvala..
aja pa se eno v prasanje kak se publisha web preko Front Page-a
hvala
bi mu res reku hvala..
aja pa se eno v prasanje kak se publisha web preko Front Page-a
hvala
Loki ::
IIS - internet information services - je internetni streznik, ki je ze serijsko vgrajen v Windows NT/2000 in tudi XP (od professional naprej).
Konkurenca apachu, podpira ASP (astive server pages), za katere si verjetn ze slisal, ce se ukvarjas s frontpagom.
za FP mas dve sansi:
1. ce tvoj server podpira FrontPage Server Extensions (od zastonjskih jih sam F2S), lahko prek njih.
2. FTP
Ker trenutn nimam FP instaliranga, ti ne morem kej vec pomagat v to smer, se mi pa zdi, da je oboje nekje v meniju File.
Konkurenca apachu, podpira ASP (astive server pages), za katere si verjetn ze slisal, ce se ukvarjas s frontpagom.
za FP mas dve sansi:
1. ce tvoj server podpira FrontPage Server Extensions (od zastonjskih jih sam F2S), lahko prek njih.
2. FTP
Ker trenutn nimam FP instaliranga, ti ne morem kej vec pomagat v to smer, se mi pa zdi, da je oboje nekje v meniju File.
I left my wallet in El Segundo
themouse ::
puno ti hvala na tej informaciji moram rec da se mi je mal zabliskal v glavi in se pocutim razsvetljenega
sam se vedno mi ni jasn postopek publis web(ker baje moras zaradi dolocenih stvari kot so knjige gostov ter posiljanje sms ..web publish-at na internet ne pa ftp-jat) v FP-ju....zatorej ce je kdo s tem bolj seznanjen ...hvala
sam se vedno mi ni jasn postopek publis web(ker baje moras zaradi dolocenih stvari kot so knjige gostov ter posiljanje sms ..web publish-at na internet ne pa ftp-jat) v FP-ju....zatorej ce je kdo s tem bolj seznanjen ...hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hiter FTP strežniOddelek: Omrežja in internet | 5883 (4950) | Jin |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6010 (5198) | Mipe |
» | [visual c#] inštaliranje aplikacije iz internetaOddelek: Programiranje | 1366 (1097) | Beezgetz |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2780 (2061) | flipflop |
» | FIREWALL?Oddelek: Omrežja in internet | 1382 (1106) | sasox |