Forum » Pomoč in nasveti » Prenos mailov iz Mozzila Mail
Prenos mailov iz Mozzila Mail
luigidon ::
zivjo!
Že nekaj časa je odkar sem šel na Mozzila Mail in kljub temu, da mi ni bil ravno všeč, sem vztrajal na njem. Imam pa sedaj velik problem. Že ko sem hotel prenesti maile iz Outlook Expresa sem imel probleme, zdej, ko pa hočem prenest iz Mozzile na Mozzilo, pa sploh. NAmreč nabavil sem si nov računalnik, prenosnik, ga povezal v mrežo s starim računalnikom in poskušal importirati maile, pa jih sploh ne more. Nikjer nisem našel funkcije, ki bi znala uvozit iz Mozzile...
Mi zna kdo pomagati?
lp
matjaz
Že nekaj časa je odkar sem šel na Mozzila Mail in kljub temu, da mi ni bil ravno všeč, sem vztrajal na njem. Imam pa sedaj velik problem. Že ko sem hotel prenesti maile iz Outlook Expresa sem imel probleme, zdej, ko pa hočem prenest iz Mozzile na Mozzilo, pa sploh. NAmreč nabavil sem si nov računalnik, prenosnik, ga povezal v mrežo s starim računalnikom in poskušal importirati maile, pa jih sploh ne more. Nikjer nisem našel funkcije, ki bi znala uvozit iz Mozzile...
Mi zna kdo pomagati?
lp
matjaz
http://matjaz.skavt.net/f5j
www.air-foto.net
www.air-foto.net
luigidon ::
JA to bi bila ena možnost, ampak ali bo delovala?
A je že kdo to poskusil?
lp
m
A je že kdo to poskusil?
lp
m
http://matjaz.skavt.net/f5j
www.air-foto.net
www.air-foto.net
Maximus ::
Bo deloval.
Na novi mašini naredi account. Potem pa na stari mašini greš do mape kjer imaš maile: "..\Mail\pop.email.si\" oz. karkol imaš, in znotraj te mape boš vidu neke datoteke brez končnic in s končnicami *.msf.
Označi vse in kopiraj na novo mašino kjer pač imaš račun za mail.
LP!
P.S. če sm bil rahlo nejasn, povej...
Na novi mašini naredi account. Potem pa na stari mašini greš do mape kjer imaš maile: "..\Mail\pop.email.si\" oz. karkol imaš, in znotraj te mape boš vidu neke datoteke brez končnic in s končnicami *.msf.
Označi vse in kopiraj na novo mašino kjer pač imaš račun za mail.
LP!
P.S. če sm bil rahlo nejasn, povej...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z YoutubeOddelek: Pomoč in nasveti | 3561 (2644) | Daniel |
» | Problem z Javo runtimeOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (883) | DarKel |
» | obnovitev zaznamkov v MozziliOddelek: Programska oprema | 950 (872) | Hayabusa |
» | Težave s Flash Playerjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (812) | SLO_Matej |
» | Internet problemOddelek: Omrežja in internet | 1147 (964) | enough98 |