» »

Dvig Frekvence-pokanje zvočne

Dvig Frekvence-pokanje zvočne

Kriko ::

To sporočilo bi mogoče imelo mesto tudi med "OC-je" ampak vseeno.
Čim dvignem vodilo na več kot 107 Mhz mi zvočna začne čudno delat oziroma se pri vsakem zvoku začuje nekakšni pokanje??
Imam Zvočno SOUND MUSE! Kaj bi kdo vedel kaj je razlog?

krucymucy ::

jest mam podobne probleme, ker mi pa crkne CD-rom - pri frekvencah PCI vodila 43+
Je pa to lahko problem ja - bos pac mogu ostat pri pomnozevalniku ali pa drugo zvocno - sb128 pci ni obcutljiva na to - velik manj kot modem!

Shadowman-x ::

Nekatere glasbene kartice imajo problem z visokimi PCI frekvencami, saj povzročajo težave, kakor si jih opisal (prasketanje, pokanje,...) ali celo ne delujejo.
Sam sem lahko nastavil na os. plošči z i815 chipsetom samo 70 MHz FSB (35 MHz PCI). Pri višjih frekvencah glasbene kartice sploh ni prepoznal. Kot da ne bi bila instalirana.

Kriko ::

Kaj ima kdo isti zvočno Sound Muse in je dvigoval frekvenco, in imel iste probleme. Obstaja kakšna rešitev?

alien-w ::

Ce imas OK plato poglej malo po BIOSu ce imas kje za nastavljati razmerje med FSB/PCI vodilom. Poskusi tako, da bo imel PCI cim blizje 33Mhzjem. To pomeni, ce imas FSB 107 das na 1/3 pa probas tako, lahko pa poskusis tudi na 1/4 ali kaj podobnega...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
555928 (4694) Enron x86
»

Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SE

Oddelek: Igre
405879 (4367) opeter
»

Direct3D ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
231427 (1205) Senitel
»

sound ne dela!!