» »

Gostovanje; DNS; Login Form...

Gostovanje; DNS; Login Form...

d0rK ::

Lep pozdrav,

pred dnevi sem kupil svojo prvo domeno. Kupil sem samo domeno. Sedaj me pa zanima naslednje:

Zraven sem dobil se 2 domain server naslova. Kje bi lahko dobil brezplacno gostovanje, z majhnim prenosom ( 100 MB > ) pa enih 25 MB prostora.Zelel bi tudi, da bi lahko tam vpisal ta dva DNSja tako da bi bil forwardan na mojo domeno. Saj to tako tece ane?

Na domeni bi tudi rad postavil na zacetku en Login Form. Cist u izi. Neki tazga!
Za to potrebujem streznik, ki ima podporo za PHP ane? Je potrebno veliko znanja za en tak simpl Login Form pa da te pol odpele na glavno stran?

Hvala za pomoc.

d0rK

d0rK ::

Ok ok ... Ne me lincat ... Za 1. in 2. vprasanje sem nasel odgovor v lepljivku. Sem se prijavil pri ATSpace.

Se vedno pa je aktualno drugo vprasanje. No...Ce nam sam najdu prej odgovora ;).

Tody ::

Hotscripts.com in poglej za login script mislim da je tega tam kr dost. Drugače pa postavit to zadeve ni kak velik zalogaj.

Kami ::

Še ena alternativa ki ti lahko hosta domeno zastonj (pač spremeniš sedanje DNS strežnike na NS1.AFRAID.ORG in NS2.AFRAID.ORG) je afraid.org. Žal ti hosta le domeno (ne dobiš prostora za stran, lahko pa si postaviš webserver doma na pcju in potem usmeriš domeno na tvoj ip). Ponuja pa dosti dosti stvari, kot so A, AAAA in ostali zapisi (domeno lahko pointaš na ipv4/ipv6, lahko delaš zastonj poddomene itd).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DNS server notify . server ali kakorkoli že?

Oddelek: Omrežja in internet
151459 (1459) fiction
»

Postavitev web serverja na domači mašini z WinXP

Oddelek: Omrežja in internet
143166 (2831) Gwanaroth
»

kako postavit domači server?

Oddelek: Izdelava spletišč
123698 (3429) Klemzz
»

xs26 range - reverse z domeno