Forum » Kaj kupiti » Kateri router?
Kateri router?
qlman ::
Kateri router ( brez wireless ) bi mi priporocali za povezavo 3-4 racunalnikov . Cena do 30.000 .
L.p.
---------
Premaknil in popravil naslov -Omy
L.p.
---------
Premaknil in popravil naslov -Omy
- premaknil iz Omrežja in internet: OmegaBlue ()
Nerdor ::
Recimo tale model Linksys BEFSR41, 4 portna zadeva. Aja, mogoče naj omenim, da je Linksys bil kupljen s strani Cisco-ta.
Han ::
Za dobrih 22k SIT dobiš Linksys WRT54G. Nikoli namreč ne veš, kdaj ti lahko brezžična povezava prav pride! Ko je ne rabiš, jo enostavno izklopiš...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
pujsek_ ::
Jah, vendar če ga mislite vsi 4-je pune zažigat z P2P, potem ti to najbolj ne priporočam...
Welcome shop.wlan-sat portal...
AtaStrumf ::
Tale Linksys WRT54G se sliši prav hudo. Če prav zastopim imaš wireless in wired mrežo vse v enem in še VPN podpira. Kje v LJ pa to prodajajo?
Kot minimum bi rabil kabelski router, ki podpira VPN, da priklopim mat posebej na kabelski internet, ker prek moje mašine VPN ne dela. Rabim ga dost hiter -- najraje jutri -- tako da potrebuejm nasvet kaj, kje in za koliko se da kaj takega dobit. Naj bo nekaj srednjega.
Kot minimum bi rabil kabelski router, ki podpira VPN, da priklopim mat posebej na kabelski internet, ker prek moje mašine VPN ne dela. Rabim ga dost hiter -- najraje jutri -- tako da potrebuejm nasvet kaj, kje in za koliko se da kaj takega dobit. Naj bo nekaj srednjega.
pujsek_ ::
Koliko je meni znano jih imajo tukaj najcenej klik, drugače pa čez mejo še kakšne 4-5ksit prišparaš, če si kaj na terenu.
Kar dobra tale zadevca ja...
Kar dobra tale zadevca ja...
Welcome shop.wlan-sat portal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4099 (2524) | Mesar |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7307 (5312) | jancus |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6905 (5661) | gameby |
» | kter Wi-Fi kuptOddelek: Kaj kupiti | 3573 (2338) | trnvpeti |
» | Kateri router za T-2Oddelek: Kaj kupiti | 2617 (1959) | rapvirus |