Forum » Pomoč in nasveti » Router - switch - Siol Tv
Router - switch - Siol Tv
bauci ::
Doma imam router Belkin 54g za povezavo stacionarnega PC (kabel) in prenosnega računalnika (brezžična povezava).
Sedaj sem v Siol TV paketu dobil še switch. Ali je sploh potrebno, da imam switch ali lahko Siol TV direktno vklopim v router. Če to lahko, katere porte moram pol odpreti? Ko sem priklopil switch mi je namreč pri emuli padel ID in imam povezavo stalno "low Id".
To sprašujem zato, ker v praksi tega še ne morem stestirati, ker moram v stenah izvrtati še par lukenj preden bom lahko priklopil Siol TV.
Bauci
Sedaj sem v Siol TV paketu dobil še switch. Ali je sploh potrebno, da imam switch ali lahko Siol TV direktno vklopim v router. Če to lahko, katere porte moram pol odpreti? Ko sem priklopil switch mi je namreč pri emuli padel ID in imam povezavo stalno "low Id".
To sprašujem zato, ker v praksi tega še ne morem stestirati, ker moram v stenah izvrtati še par lukenj preden bom lahko priklopil Siol TV.
Bauci
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optika (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14089 (11505) | Skyman |
» | internetna povezava pod zemljoOddelek: Omrežja in internet | 2667 (2399) | energetik |
» | Siol TvOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1255) | Slovencelj |
» | Imam problem s povezavo SWITCH-ROUTERwireless POVEZAVAOddelek: Omrežja in internet | 1351 (1308) | amigo_no1 |
» | Kako priklopiti switch na router ?Oddelek: Omrežja in internet | 3128 (2997) | bastadu |