Forum » Pomoč in nasveti » Kraja "identitete"?
Kraja "identitete"?
mzupin ::
No, ne vem, če ni naslov malo prestrog a to mi je prvo padlo na pamet.
Stvar je bolj nedolžnega značaja, bolj bi ji ustrezal izraz nevšečnost.
Za kaj gre.
Oni dan mi kolega pošlje vsebino najinega pogovora po MSN Messenger-ju, ki pa se ga nisem pogovarjal jaz. Taisto je potrdila še njegova punca in še en kolega, jasno.
MSN Messenger-ja sem uporabljal na večih računalnikih, vendar nikoli nisem pazil, če sem se izpisal, pa mislim, da sem bil na večini vpisan avtomatsko. Tko da me ne čudi, kaj se je zgodilo. Sedaj sem spremenil geslo pa me zanima, če je to dovolj? + izpis
Bolj kot zgoraj opisan problem pa me zanima, kako je z varnostjo pri vodenju bančnih storitev prek spleta? (uporabljam PRO SPLET od PRO banke - in se zelo striktno izpisujem takoj ko opravim določeno storitev!!!!)
Pa še, če ima kdo nasvet glede varnosti pri uporabi spleta pri podobnih zadevah.
Be secure - LP
Stvar je bolj nedolžnega značaja, bolj bi ji ustrezal izraz nevšečnost.
Za kaj gre.
Oni dan mi kolega pošlje vsebino najinega pogovora po MSN Messenger-ju, ki pa se ga nisem pogovarjal jaz. Taisto je potrdila še njegova punca in še en kolega, jasno.
MSN Messenger-ja sem uporabljal na večih računalnikih, vendar nikoli nisem pazil, če sem se izpisal, pa mislim, da sem bil na večini vpisan avtomatsko. Tko da me ne čudi, kaj se je zgodilo. Sedaj sem spremenil geslo pa me zanima, če je to dovolj? + izpis
Bolj kot zgoraj opisan problem pa me zanima, kako je z varnostjo pri vodenju bančnih storitev prek spleta? (uporabljam PRO SPLET od PRO banke - in se zelo striktno izpisujem takoj ko opravim določeno storitev!!!!)
Pa še, če ima kdo nasvet glede varnosti pri uporabi spleta pri podobnih zadevah.
Be secure - LP
Myth ::
Nič kaj extra ti ne preostane, ko se vpišeš, se nato tudi izpiši!! Gesla pa ti drugi ne morejo zvedeti... (se mi zdi)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
_sem_ ::
Če se prav spomnim je MSN Messenger že lep čas shekan in z googlom zlahka najdeš kup prisluškovalnih programov. Pa o nekih updejtih zanj se je tudi govorilo, samo ne vem če ravno proti prisluškovanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako chatat preko neta brez blokiranja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 966 (850) | jan01 |
» | msn napakaOddelek: Programska oprema | 3022 (2475) | Uros!no |
» | MSN in njegove cudne finte!!Oddelek: Omrežja in internet | 1534 (1432) | kronik |
» | Kateri program namesto MSN messenger?Oddelek: Programska oprema | 1380 (1274) | cekr |
» | MSN Web MessengerOddelek: Novice / Brskalniki | 12778 (12778) | boogoo |