» »

Težava pri vklopu

Težava pri vklopu

sid911 ::

imam računalnik celeron 700, plata qdi winnex1, 256mb rama, cdrom in disketnik ter 150W napajalnik ter smešno malo ohišje v obliki pingvina ( ali neke druge ptice...v glavnem ma neke noge)...težava je v tem da je računalnik pri vklopu nekam labilen...enkrat se lepo vklopi, drugič pa semo lučka za power zasveti in se takoj vgasne in konec. sploh se nič ne zažene. edina rešitev je če kabel od napajalnika (zunanji kabel za povezavo do el. omrežja) nekajkrat izključim in nazaj vtaknem v napajalnik..edino to pomaga...sicer komp deluje brez kakih težav, samo mi že to vtikabnje kablov gre na živce....
a kdo ve kaj naj bi bilo narobe?

droid ::

vrjetno je švoh napajalnik

hmm.....ampak pol bi konstantno zajenavu....ali?

droid ::

meni se kdaj to zgodi ki mam kar nekaj starih pcjev in sm dal nek star napajalnik od nekega 386 v p2 in mi je delal težave nevem pa kaj bi lahko drugega blo naj ti drugi kaj povejo

saj jas tut sumim napajalnik, samo težko bo novega dobit (vsaj zdi se mi) ker je nekam 'kompakten'...

kaj pa če je kaj s stikalom narobe? je to tut možno?

Myth ::

150W za Celeron 700 & stuff? 8-O
Jaz bi kar priporočal, da neseš na servis naj še tam stestirajo, pa napajalnik zamenjajo, ker po vsej verjetnosti bo le-ta.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

hmm...bolj se mi splača da počakam še kakeih 5/6 mesecev in komp po delih prodam za male pare, ker sem ga itak že rabljenega kupil za domačo uporabo ( net& word, drugo itak ne dela)....
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

4pin na 8pin konektor- matična plošča

Oddelek: Pomoč in nasveti
364364 (3297) Riff
»

Povprečen slovenski računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
685027 (3699) Zheegec
»

plata ali procesor ??

Oddelek: Strojna oprema
191792 (1428) Pyr0Beast
»

Elektrika?

Oddelek: Loža
422969 (2195) Kaboom
»

Tud men se comp ne prižge-spljoh