Forum » Zvok in slika » Convert THPS movies ???
Convert THPS movies ???
R@C@ ::
Kako naj iz Tony Hawka filmčke spedenam oz. convertam iz dat v recimo AVI format? Ma kdo kakšno idejo, pa al se jih sploh da ven iz špila potegnt nekak?
Kriko ::
Jaz sem pogledal vse video file v igri. Zdaj se ne spomnem kako, vem pa da rabiš en programček. Potrpi ti povem še danes, samo da pregledam moj zvezek malo za nazaj!!
Kriko ::
ŽAL!
Pregledal sem vse revije SWPower za nazaj in v št.94 našel vprašanje isto kot ga zastavljaš ti. Potem sem gledal naprej, (ker sem sam to uporabljal in pregledal video v igri), št.96,97 in do zadnje ter ugotovil da imaš odgovor oziroma navodila kako se to naredi v št.95 katere ne najdem!!!! Je pa odgovoril eden od bralcev revije ker oni tega niso znali. Probaj si pri komu sposodit revijo ŠT 95 SWPower in v temi pomoč od "Mame Plate" boš našel rešitev na tvoje vprašanje!!!
Pregledal sem vse revije SWPower za nazaj in v št.94 našel vprašanje isto kot ga zastavljaš ti. Potem sem gledal naprej, (ker sem sam to uporabljal in pregledal video v igri), št.96,97 in do zadnje ter ugotovil da imaš odgovor oziroma navodila kako se to naredi v št.95 katere ne najdem!!!! Je pa odgovoril eden od bralcev revije ker oni tega niso znali. Probaj si pri komu sposodit revijo ŠT 95 SWPower in v temi pomoč od "Mame Plate" boš našel rešitev na tvoje vprašanje!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Revija SWP - ozadjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3177 (2117) | d4vid |
» | PCFormat (SLO) izgleda obupal?Oddelek: Loža | 6958 (4648) | mat3jc3k |
» | Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8472 (4986) | gregyk |
» | PCF in JokerOddelek: Omrežja in internet | 2200 (1450) | alexxxx |
» | Računališke revije - IzborOddelek: Kaj kupiti | 2592 (2106) | Suhy |