Forum » Mobilne tehnologije » Upravljanje klicev preko PC (bluetooth->telefon)
Upravljanje klicev preko PC (bluetooth->telefon)

urosbe ::
Hy!
Zanima me ali obstaja kakšen pameten software, ki bi omogočal upravljanje s klicem preko PC računalnika, ki ima bluetooth modul. Na drugi strani je pa Nokia telefon z bluetooth povezavo. To, da se zadeva sliši skozi zvočnike od PCja, mi je znano. Jaz pa bi rad, v primeru če pride klic (dohodni), da se pojavi na računalniku neko okence, s številko ki kliče in možnostmi (Answer, Reject, ...). Pozna kdo kaj takega?
LP
Uroš
Zanima me ali obstaja kakšen pameten software, ki bi omogočal upravljanje s klicem preko PC računalnika, ki ima bluetooth modul. Na drugi strani je pa Nokia telefon z bluetooth povezavo. To, da se zadeva sliši skozi zvočnike od PCja, mi je znano. Jaz pa bi rad, v primeru če pride klic (dohodni), da se pojavi na računalniku neko okence, s številko ki kliče in možnostmi (Answer, Reject, ...). Pozna kdo kaj takega?
LP
Uroš

Dzonson ::
obstaja FMA ampak se za1x podpira samo Ericsson T610. naceloma prepozna tudi druge aparate ampak vecina funkcij potem slabo ali pa ne deluje. telefoniranje preko bluetooth-a je meni uspelo z T610 in pa z Z1010
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA programOddelek: Mobilne tehnologije | 2713 (2025) | 5er--> |
» | Motorola V525, Nokia 3200 ali Sony Eric. T610?Oddelek: Kaj kupiti | 1383 (1288) | Stampl |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4539 (3976) | Gandalfar |
» | Kateri mobilni telefon višjega razreda kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2660 (2035) | Caligula |
» | Težave z Ericssonom T610Oddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (990) | Sergio |