Forum » Izdelava spletišč » IKONE ZA WEB STRAN
IKONE ZA WEB STRAN
JOKER ::
LEP POZDRAV !
Kje bi lahko na netu našel ikone in gumbe, ki bi jih kasneje lahko uporabil na svoji internetni strani ?
Sem iskal na Google-ju in neuspešno. Želel bi bolj resne ikone, ki bi jih kasneje uporabil kot gumbe za povezavo na podstrani.
Prosim, če mi lahko kdo posreduje kakšen dober link.
Vnaprej hvala in lep pozdrav.
Kje bi lahko na netu našel ikone in gumbe, ki bi jih kasneje lahko uporabil na svoji internetni strani ?
Sem iskal na Google-ju in neuspešno. Želel bi bolj resne ikone, ki bi jih kasneje uporabil kot gumbe za povezavo na podstrani.
Prosim, če mi lahko kdo posreduje kakšen dober link.
Vnaprej hvala in lep pozdrav.
Sem iskal na Google-ju in neuspešno
??
pol pa ni pomoči
Sicer ne vem če sem prav razumel, ampak vseeno nekaj kar mi gugl najde ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: b0B3k ()
JOKER ::
@ overlord_tm :
Najprej bi se ti zahvalil za podane zadetke o Web grafiki. Prav takšne zadeve sem iskal.
Kaj se pa tiče tvojega ocenjevanja ljudi ( glede nato da z njimi komuniciraš virtualno) , da so "lažnivci" pa enostavno nimam besed, ker bi se lahko debata zavlekla v nedogled in bi vse ostalo bilo off topic !
Ajde, lep pozdrav.
Najprej bi se ti zahvalil za podane zadetke o Web grafiki. Prav takšne zadeve sem iskal.
Kaj se pa tiče tvojega ocenjevanja ljudi ( glede nato da z njimi komuniciraš virtualno) , da so "lažnivci" pa enostavno nimam besed, ker bi se lahko debata zavlekla v nedogled in bi vse ostalo bilo off topic !
Ajde, lep pozdrav.
sej nism mislu ravn nate. Mislm na ljudi nasplošno, ki govorijo, da so preiskal cel internet pa niso najdl nikjer strani, kjer lahko zdownloadaš phpBB forum .
Pač verjem, da mi že najeda, da ljudje pravjo da so sikal po Googlu pa niso ničesar najdl
Pa oprosti, če sm te užalu .
b0B3k ::
Menim, da bi temo o osnovah googlanja postavili nekam na vidno mesto, da bi si jo lahko tisti malo manj izkušeni googlarji prebrali ...
Nerdor ::
Mogoče dve spletni strani, ki nista takoj vidna na googlu rezultatov:
icon-king.com
in KDE- Look.org stisni pod link "icons"
icon-king.com
in KDE- Look.org stisni pod link "icons"
overlord_tm ::
Mogoče dve spletni strani, ki nista takoj vidna na googlu rezultatov:
Tapru link res ne more bit viden med googlovimi rezultati če je neveljaven
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|