Forum » Strojna oprema » Kje dobiti "Step by step" navodila za rokovanje s strojno opremo?
Kje dobiti "Step by step" navodila za rokovanje s strojno opremo?
ArchNemesis ::
Zdravo,
A mogoče ve kdo, kje bi se dala dobit skripta (ali kakršnakoli druga razlaga) v kateri je opisan natančen postopek z slikami za namestivev in / ali zamenjavo trdega diska, grafične kartice in CD Enote (iz hardware stališča)... Celoten postopek (od takrat ko odpremo kišto, do takrat ko sistem prepozna novo strojno opremo) bi rad mel v slovenščini, v skrajenem primeru je pa lahko tudi v angleščini.Na najdi.si in googlu sem že iskal sam nisem nič našel oz. razlaga ni vsebovala vsakega koraka.
Hvala
A mogoče ve kdo, kje bi se dala dobit skripta (ali kakršnakoli druga razlaga) v kateri je opisan natančen postopek z slikami za namestivev in / ali zamenjavo trdega diska, grafične kartice in CD Enote (iz hardware stališča)... Celoten postopek (od takrat ko odpremo kišto, do takrat ko sistem prepozna novo strojno opremo) bi rad mel v slovenščini, v skrajenem primeru je pa lahko tudi v angleščini.Na najdi.si in googlu sem že iskal sam nisem nič našel oz. razlaga ni vsebovala vsakega koraka.
Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
gkovac ::
Mislim da nekaj obstaja... in še celo da sem to že videl in nekje bral... mislim, da ima veze z nekimi Micorosftovimi izobraževanji (certifikatom) dej poglej na M$ stran z izobraževanji in ti bo vse jasno, jest bom pa pogledal doma po compjuli če to še vedno imam.
lp,
ArchNemesis ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [VB 6] Klicanje funkcij dll-ja, napisanega v Cju.Oddelek: Programiranje | 1308 (1198) | NavadniNimda |
» | Serijske številke pri Windows XP professional!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1387) | BigBoss |
» | XP SP1Oddelek: Pomoč in nasveti | 876 (728) | HeavyBee |
» | win xp ne zazna celega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1063) | BigHugo |
» | Počasno delovanje Outlook expressaOddelek: Programska oprema | 1388 (1202) | ToniT |