Forum » Loža » Favorites, kdo ma večjega? :)
Favorites, kdo ma večjega? :)
ABX ::
Kolko internet strani imate shranjenje pod Favorites.
230
Ajde web psihopati na dan :)
230
Ajde web psihopati na dan :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Yohan del Sud ::
180 lastnih, defolt in uvoženih pa okoli 300, ampak 90% tipkam na roko, vključno s slo-techom.
Ej kolko jih veste na pamet. Jaz okrog 10000. Ok, tle je malo moten teritorij, ne vem vseh na pamet, se jih da pa zagotovo ene par 10000 s prve uganit.
Ej kolko jih veste na pamet. Jaz okrog 10000. Ok, tle je malo moten teritorij, ne vem vseh na pamet, se jih da pa zagotovo ene par 10000 s prve uganit.
frudi ::
od oka - 130. od tega jih je menda kaka četrtina že dead-links... čas bo, da malo popučem...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
krucymucy ::
0 ! Tistih 50 strani ki uporabljam tipkam na roke, ce pa rabim kej za DL pa na google-u najdem
BlackHole ::
310, pa moram rečt, da jih kr kolokor toliko sproti čistim, je pa res da jih uporabljam "redno" kakih 5%.
Tjulenj ::
tolip: a to vkljucno s tistimi ki so po defaultu v mapi links?
drugace pa... saj ce imas lepo sortirano se kar zanjdes. jaz se ze kake pol leta spravljam k cisti umrlih linkov, pa vedno obupam takoj na zacetku
drugace pa... saj ce imas lepo sortirano se kar zanjdes. jaz se ze kake pol leta spravljam k cisti umrlih linkov, pa vedno obupam takoj na zacetku
gorenc ::
mene pa jezi, ko mi natrese v favorites ene dodatnih 10 strani brez moje vednosti po obisku dolocenih xxx strani
aja, vsota=74
aja, vsota=74
undefined ::
331 ... pa jih je že tolk, da redkokdaj še pritisnem CTRL+D. Skoraj nemogoče že iz tega ven kaj najti.
smuk ::
Jaz mam ene 60... in te mam razdeljene v 10 "poglavij".. ker drugace dvomim da bi kaj nasel.
Em.. tisti, ki imate po 100 in vec... kaj pa imete sploh not?
Em.. tisti, ki imate po 100 in vec... kaj pa imete sploh not?
di0\'
Tomi ::
Imam jih sicer nekaj čez 30, uporabljam pa samo enega, in sicer do slikovne vremenske napovedi. Drugače imam pa tako autofill pa svoj spomin..
metrodusa.blogspot.com
Medved ::
jz sm pa mislu kdo ma zares ''večjega'' hehe, to bi blo zanimivo, ampak sm narobe razumu zgleda al pa ne??
čuvaj strežnik:sircam in red code
čuvaj strežnik:sircam in red code
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
g0Run7 ::
69... ql številka a?
moram pa priznat da imam probleme s takim številom priljubljenih... sploh si ne predstavljam da bi jih imel 300...
moram pa priznat da imam probleme s takim številom priljubljenih... sploh si ne predstavljam da bi jih imel 300...
jz mam priljubljene lepo razvrščene po mapah, mape si pa narediš sam, tako da je vse lepo pregledno. Imam recimo mapo BANKE, pa GSM Operaterji , Hekerstvo, KNJIGARNE itd itd in ni nobenga problema. Imam preko 100 priljubljenih v cca 10 map.
A.J. ::
Jst jih mam 42, uporablam pa 3. Ostale nimam pojma kaj so. Zraven pa mam še ene 10 default in grejo ravnokar na brisanje.
ABX ::
Najbolša je mapa "links" ni pogojev da se je znebiš. W2k worm?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
greš OORGANIZIRAJ PRILJUBLJENE in tam delaš kaj ti je volja - BRIŠEŠ DODAJAŠ PREMIKAŠ itd itd, vse lepo dela
msmiha ::
Zaenkrat sam 45 (brez defoult). Sem windowse na novo gor devav pred kratkim pa sem si pozabil shranit favorites Prej sem jih pa mel okol 120
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
gkovac ::
hmmm... 173, ampak sem očitno totalni amater v primerjavi z Yohanom :))))
Yohan... 10.000 na pamet??? uf... "Get a life" hehhe... joke :)
ppovej mi kaj hudiča počneš z 10.000 linki?
Yohan... 10.000 na pamet??? uf... "Get a life" hehhe... joke :)
ppovej mi kaj hudiča počneš z 10.000 linki?
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KODIOddelek: Programska oprema | 8347 (3882) | maqito |
» | kako v MAXTHON uvoziti priljubljene??Oddelek: Pomoč in nasveti | 828 (752) | CaqKa |
» | predlog: favorites - temeOddelek: Slo-Tech | 1786 (1206) | Primoz |
» | SMOTANO VPRAŠANJEOddelek: Pomoč in nasveti | 1669 (1307) | Neo32 |
» | kok mate kej mp3 jevOddelek: Loža | 1608 (1258) | Huey P |