Forum » Strojna oprema » Riva TNT2
Riva TNT2
georges ::
Moj kolega ma grafično Riva TNT2 32MB in sicer na Pentiumu 3, 500 MHz, in bi rad dal gor XP Windows zdaj pa me zanima naslednje. Na CD-ju od te grafične ni gonilnikov za XP , a lahko potegnem najnovejše gonilnike za to grafično iz Nvidine strani?
Pa drugače kaka je kej ta grafična po karekteristikah?
Pa drugače kaka je kej ta grafična po karekteristikah?
georges ::
A ok. Še neki. A je treba prej kej posebej formatirati računalnik ali lahko kar vstaviš CD z XP-ji pa pol vse avtomatsko nardi s formatiranjem vred? Pa podatke na D: se da obdržat ker je en disk razdeljen na dve particiji a je tko?
SavoS ::
Ja najprej vse dokumente in važne podatke prekopiraj na D particijo, ker ta ti bo ostala nedotaknjena, potem vsavi cd z winxp, v BIOS-u daš first boot z cdrom-a in botaj z cd-ja ter formatiraj C disk.....itd....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Sami ::
Gonilniki so že priloženi Windowsom.
Teli gonilniki od Winsev niso OK, pri nekaterih igrah boš imel težave, tako da naloži nove z nVidiine strani.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1086 (817) | THE1B1 |
» | Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 3503 (2950) | whiteghosted |
» | Gonilniki...Oddelek: Strojna oprema | 1498 (957) | Stampl |
» | WinXP dolg zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1068) | DeLuX |
» | kako naj odstranim directx?Oddelek: Programska oprema | 1135 (951) | Loki |