Forum » Pomoč in nasveti » Problem z gledanjem filmov - dvix, določen naslov
Problem z gledanjem filmov - dvix, določen naslov
mystasia ::
Pozdravljeni...
Imam naslednji problem in vas prosim za pomoč pri reševanju le-tega.
In sicer problem je v tem, da ne morem gledati določenih filmov. Naložene imam vse najnovejše kodeke, tako da sklepam, da v tem ni problem. In gledam lahko vse filme, ki si jih naložim preko interneta, samo ene vrste filmov ne morem gledati - in sicer tiste, ki imajo ime Bridget Jones`s Diary 2. Zdlj-ala sem si že vrsto različnih filmov s tem naslovom (okoli 10). Niti 1 mi ni delal! Vzporedno sm dl-jala tudi druge filme (z drugimi naslovi) in vsi delajo.
Can anybody pls help, ker res nimam pojma, kaj zavraga je narobe. Edino mogoče to, da ima moj računalnik nekaj striktno proti Bridget Jones S čimer pa se nočem sprijazniti
Lp
Imam naslednji problem in vas prosim za pomoč pri reševanju le-tega.
In sicer problem je v tem, da ne morem gledati določenih filmov. Naložene imam vse najnovejše kodeke, tako da sklepam, da v tem ni problem. In gledam lahko vse filme, ki si jih naložim preko interneta, samo ene vrste filmov ne morem gledati - in sicer tiste, ki imajo ime Bridget Jones`s Diary 2. Zdlj-ala sem si že vrsto različnih filmov s tem naslovom (okoli 10). Niti 1 mi ni delal! Vzporedno sm dl-jala tudi druge filme (z drugimi naslovi) in vsi delajo.
Can anybody pls help, ker res nimam pojma, kaj zavraga je narobe. Edino mogoče to, da ima moj računalnik nekaj striktno proti Bridget Jones S čimer pa se nočem sprijazniti
Lp
- zaklenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maso elektrona izmerili najnatančneje doslejOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9915 (7957) | Rias Gremory |
» | Prihajajoci filmi od leta 2012-16Oddelek: Sedem umetnosti | 4954 (4167) | msjr |
» | Prijateljstvo ali ljubezen? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8016 (5525) | CoolBits |
» | vesna v. godina vs. racunalnikOddelek: Loža | 2552 (2160) | iration |