Forum » Omrežja in internet » Slackware in internet
Slackware in internet
klevic ::
Lep pozdrav
Imam racunalnik z dvema sistemoma WINXP in Slackware Linux. V windowsih mi internet (preko rooterja) vedno normalno deluje. Veckrat pa se mi na Linuxu zgodi da mi ne deluje.
Vecinoma ko ga precej obremnim npr. ko vlecem vec torrentov ali kaj podobnega. Ko se to zgodi ne pomaga ne reboot ne netconfig, ne reset rooter.... Pomaga pa, ce grem v Windowse in na internet, pa nazaj rebootam v Linux. Potem spet normalno dela.
Lan kartica pod velikimi obremenitvami pod win deluje normalno.
Kaj je narobe?
lp
klemen
Imam racunalnik z dvema sistemoma WINXP in Slackware Linux. V windowsih mi internet (preko rooterja) vedno normalno deluje. Veckrat pa se mi na Linuxu zgodi da mi ne deluje.
Vecinoma ko ga precej obremnim npr. ko vlecem vec torrentov ali kaj podobnega. Ko se to zgodi ne pomaga ne reboot ne netconfig, ne reset rooter.... Pomaga pa, ce grem v Windowse in na internet, pa nazaj rebootam v Linux. Potem spet normalno dela.
Lan kartica pod velikimi obremenitvami pod win deluje normalno.
Kaj je narobe?
lp
klemen
www.gwost.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2245 (2008) | wini |
» | Deljenje povezave Usb modemOddelek: Omrežja in internet | 891 (808) | mitja999 |
» | Problemi z routerjem Asus WL-500g DeluxeOddelek: Omrežja in internet | 1293 (1238) | Elemen_T |
» | Pingo 3.0 in internetOddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1299) | NEO_ |
» | Debian 3.1 in ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 1890 (1761) | Matri[X] |