Forum » Strojna oprema » K8N-E deluxe
K8N-E deluxe
WTF? ::
Kaj mislite u tej plati ? Jst sm slišu,da je zlo dobr nakup za navijalce in da je najbolsa plata za Socket 754 procesorje Dons sm si jo tut sam kupu in bom vidu kok pa kej :D
Caligula ::
Jz sm jo mel dva tedna. Zdej mam DFI Lanparty NF3. Ni primerjave. Asus je kmetija proti DFIju in tist, k ti je reku, da je ta Asus najboljsi za navijanje ni tvoj kolega.
Sej se naceloma NF3 pa te AMDji nasploh dobr navijajo tko, da naviju bos ze lahk sam proti DFIju se pa ne more primerjat.
Sej se naceloma NF3 pa te AMDji nasploh dobr navijajo tko, da naviju bos ze lahk sam proti DFIju se pa ne more primerjat.
TaBoLjI ::
Tud jaz lahko potrdim, da se zelo slabo navija... FSB sem spravil do 225... In že razmišljam o zamenjavi plate Tud mogoče kakšna DFI lanparty
Kar je res je res...in to ni laž :)
Miselov ::
Jst sem lastnik te maticne in ni res da gre FSB samo do 225.Je tudi odvisno od spomina ki je gor pa od procesorja.Gor imam Geil 512mb 2.5 3-3-6 in proc. 3000+ pa se mi na default voltazi lepo navije na 250 Fsb.ja.
Edino kar pogresam je malo visja voltaza vdimm, ki je pa na zalost samo 2.7v.Ce bi dobil kupca bi jo prav zaradi tega prodal, ampak ga zaenkrat ne bom iskal.Gor imam Box hladilnik in pri 2500Mhz imam samo 35 stopinj na idle.
Lep dan se naprej.
Edino kar pogresam je malo visja voltaza vdimm, ki je pa na zalost samo 2.7v.Ce bi dobil kupca bi jo prav zaradi tega prodal, ampak ga zaenkrat ne bom iskal.Gor imam Box hladilnik in pri 2500Mhz imam samo 35 stopinj na idle.
Lep dan se naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI ultra-dOddelek: Navijanje | 2025 (1320) | gfighter |
» | DFI nF3 za s939 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7636 (5769) | PrimozR |
» | Nakup osnovne plošče,prosim za pomočOddelek: Navijanje | 1694 (1297) | mysly |
» | AMD 64 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4361 (3549) | sn0wball |
» | MSI K8N NEO PLATINUM FIS2R ali MSI K8T NEO-FIS2ROddelek: Kaj kupiti | 1742 (1201) | nodes |