Forum » Kaj kupiti » Kode za popust
Kode za popust
Temo vidijo: vsi

Ashrack ::
Vsem podarjamo drobno darilo, posebno kodo za popust: TOPLO, ki vam bo pri nakupu večine izdelkov na www.EnaA.com do 10.decembra 2009 omogočila popust v višini 3%.
....

stojko1 ::
ENAA
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v preteklem mesecu.
Vsem podarjamo drobno darilo, posebno kodo za popust: TOPLO, ki vam bo pri nakupu večine izdelkov na www.EnaA.com do 10.decembra 2009 omogočila popust v višini 3%. Kodo vnesete v postopku nakupa.
Vsi, ki ste preteli mesec s svojimi aktivnostmi na enaA.com zbrali vsaj 25 točk, pa lahko ta mesec z dodatnim 8% popustom na spletne cene kupite katerikoli domači kino.
V času do Božiča obiščite tudi naš oddelek z 2010 izdelki, katerim smo dodali še Božično darilo.
Ne spreglejte ugodnosti, ki smo vam jih pripravili ta mesec:
* 20% popust na tiskanje 10x14 in 10x15 fotografij Digifot
* 15% popust na tiskanje A4 fotoalbumov Digifot
* 10% popust na računalniške tečaje
* 10% popust na jezikovne tečaje
Zbirajte točke zvestobe! Za to vam ni potrebno kupovati! Za zbranih novih 25 točk ta mesec boste domači kino lahko kupili ceneje še naslednji mesec.
Lep pozdrav,
Vaš EnaA tim
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v preteklem mesecu.
Vsem podarjamo drobno darilo, posebno kodo za popust: TOPLO, ki vam bo pri nakupu večine izdelkov na www.EnaA.com do 10.decembra 2009 omogočila popust v višini 3%. Kodo vnesete v postopku nakupa.
Vsi, ki ste preteli mesec s svojimi aktivnostmi na enaA.com zbrali vsaj 25 točk, pa lahko ta mesec z dodatnim 8% popustom na spletne cene kupite katerikoli domači kino.
V času do Božiča obiščite tudi naš oddelek z 2010 izdelki, katerim smo dodali še Božično darilo.
Ne spreglejte ugodnosti, ki smo vam jih pripravili ta mesec:
* 20% popust na tiskanje 10x14 in 10x15 fotografij Digifot
* 15% popust na tiskanje A4 fotoalbumov Digifot
* 10% popust na računalniške tečaje
* 10% popust na jezikovne tečaje
Zbirajte točke zvestobe! Za to vam ni potrebno kupovati! Za zbranih novih 25 točk ta mesec boste domači kino lahko kupili ceneje še naslednji mesec.
Lep pozdrav,
Vaš EnaA tim
stojko

Anton ::
odnesi.si nova koda MOJDOM09, prizna 10% popustana program Gorenje.
Imajo pa veliko božičnih bonov, kjer so popusti od 5-50 EUR
Imajo pa veliko božičnih bonov, kjer so popusti od 5-50 EUR

habermas ::
Koda za Enaa.com do 14.12.2009 je ONS700 , več na http://www.onlinenakupi.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: habermas ()

Ashrack ::
Koda za Enaa.com do 14.12.2009 je ONS700 , več na http://www.onlinenakupi.si
2% popusta
....

JeZo ::
Na www.sestavi.si je nagradna igra kje si lahko prigrate dodatni popust ali praktično nagrado
http://www.sestavi.si/index.php/game
LP!
http://www.sestavi.si/index.php/game
LP!

Jackass ::
Sm že večkrat koristu te objavljene kode, tko da najlepša hvala vsm, ki skrbite, da tema ne zastara!!
jAcKaSS

bluefish ::
Za Mimovrste kode trenutno ni, objavijo jo občasno oz. podelijo le nekaterim uporabnikom za kake zasluge.

Naročite na www.teal.si, - vpišite šifo 1312 za še ugodnejši nakup - samo do 18.12.2009!
stojko

croco ::
Slišal sem da obstajajo neki kvizi in ko jih rešiš dobiš kodo s katero lahko kupiš blackberryja za 1EUR. Ve kdo kaj o tem?

MIMOVRSTE !!!!!!
Zdravo,
gneča ne cesti, gneča v nakupovalnih središčih, gneča na seznamu prazničnih opravkov? Prihrani si kak dan živčne vojne in izberi svoja darila na mimovrste=). Za vsa naročila, oddana 15. in 16. decembra, ti podarimo brezplačno dostavo. Tako lažje zagotovimo, da bo naročilo pri tebi še pred začetkom praznikov.
Lepe dni ti želi,
mimovrste=)
odnesi.si
KODA ZA POPUST: MOJDOM09
Prizna 10% popust na vse izdelke Gorenje in
velja do 31.12.2009. Popust velja samo za izdelke, kateri nimajo BOŽIČNEGA BONA!
Zdravo,
gneča ne cesti, gneča v nakupovalnih središčih, gneča na seznamu prazničnih opravkov? Prihrani si kak dan živčne vojne in izberi svoja darila na mimovrste=). Za vsa naročila, oddana 15. in 16. decembra, ti podarimo brezplačno dostavo. Tako lažje zagotovimo, da bo naročilo pri tebi še pred začetkom praznikov.
Lepe dni ti želi,
mimovrste=)
odnesi.si
velja do 31.12.2009. Popust velja samo za izdelke, kateri nimajo BOŽIČNEGA BONA!
stojko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stojko1 ()

safe ::
danes je pa kot kaže moj srečen dan :D hotel že včeri kupil v mimovrste, pa sem potem pozabil in mi sedaj ni žal :D
točno to sem rabil ker je stojko objavil
točno to sem rabil ker je stojko objavil

BlackHole ::
Enako, čakal sem ravno do včeraj, naročil dva naročila pri Mimovrste, potem ko sem videl da poštnine ne zaračunavajo. Sem mislil, da je morda napaka. Zdaj vidim, da ni.
LP Marko

nova koda za popust na enaa.com = ONS963 - 2%, velja do 21.12.2009, Kot je že napisal Stojko - samo še danes (16. dec) je poštnina na mimovrste BREZPLAČNA, zato pohitite! Več na onlinenakupi.si

ales17 ::
Pravkar sem opravljal nakup pri enaa kjer sem vnesel kodo ONS963 (velja do 21.12.2009) in med dodajanjem izdelkov sem opazil, da ni več popusta v košarici in koda ne prime več! :(
Se priporočam za aktualno kodo za popust pri enaa! :)
Se priporočam za aktualno kodo za popust pri enaa! :)

Nova koda za Enaa.com "ONS252" - 2% 22.- 28.12.
ales17 - ONS963 sem pravkar stestiral in mora delati do polnoči.
Pohitite z nakupi božičnih daril! Blago, ki je na zalogi in ga boste naročili jutri, torej 22.12. bo v večini trgovin prišlo do četrtka. Pa lepe praznike...! Sem ravno priklopil WD HD TV in napolnil usb disk s filmi tako da bo zaloga za čez praznike...:)
ales17 - ONS963 sem pravkar stestiral in mora delati do polnoči.
Pohitite z nakupi božičnih daril! Blago, ki je na zalogi in ga boste naročili jutri, torej 22.12. bo v večini trgovin prišlo do četrtka. Pa lepe praznike...! Sem ravno priklopil WD HD TV in napolnil usb disk s filmi tako da bo zaloga za čez praznike...:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: habermas ()

Če še koga zanima zadnji rok dostave (deadline) za mimovrste:
Na pošto bodo šla vsa naročila, ki bodo potrjena (blago na zalogi) do 15. ure 23.12. Pošta v 95% primerih opravi next-day delivery. več na ON
Na pošto bodo šla vsa naročila, ki bodo potrjena (blago na zalogi) do 15. ure 23.12. Pošta v 95% primerih opravi next-day delivery. več na ON

Anton ::
Če še kdo rabi kaj letos, sporočilo od www.odnesi.si:
Delovni čas www.odnesi.si do 12h dne 31.12.2009. Pošiljke do tega datuma pošiljamo normalno.
Delovni čas www.odnesi.si do 12h dne 31.12.2009. Pošiljke do tega datuma pošiljamo normalno.

1309976 ::
Zdravo!
A mi lahko kdo razloži kako porabiti točke zvestobe pri EnaA? Na njihovi strani nisem zasledil tega podatka (zgolj kako jih pridobiš).
LP
A mi lahko kdo razloži kako porabiti točke zvestobe pri EnaA? Na njihovi strani nisem zasledil tega podatka (zgolj kako jih pridobiš).
LP

xyd1 ::
ROLAN
KODA ZA POPUST
Dodaten popust na izdelke iz novice. Vsi izdelki iz novice vam bodo na voljo do vključno 30. decembra 2009 po ugodnejši ceni.
Objavljeno kodo iz današnje novice vnesite ob potrditvi nakupa, mi pa vam bomo priznali dodaten popust v višini 2%
Koda za današnjo novico se glasi : 2512

Dedek mraz je že na pohodu! :)
Prinsel je tudi novo kodo za Enaa.com...ta je zadnja za leto 2009... 2% popusta, ONS311, velja do 4.1.2010. Veselo nakupovanje in srečno novo leto!
Prinsel je tudi novo kodo za Enaa.com...ta je zadnja za leto 2009... 2% popusta, ONS311, velja do 4.1.2010. Veselo nakupovanje in srečno novo leto!

nuclear ::
kakšna koda za igabibo?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

DC- ::
Na Zabec.net imamo nove javne kode za gostovanje, kjer se da pridobiti do -60%
Več na http://www.zabec.net/aktualno/razprodaj...
Več na http://www.zabec.net/aktualno/razprodaj...