Forum » Omrežja in internet » Mandrake Linux + Triera (Arnes) kabel... ne poveze
Mandrake Linux + Triera (Arnes) kabel... ne poveze
Bug ::
Pozdravljeni...
Torej se ze kako uro zezam da bi vpostavil internet povezavo. V nadzornem srediscu Mandrake izberem Omrezje in internet --> Nova povezava--> izberem Cable Connection--> izberem mrezno (imam 2) --> grem Manual Configuration --> vnesem Naslov IP, Netmask, iklopim Network Hotplugging --> DNS-ja vnesem (3-ega niti nimam)..kaj vec pa mislim da ni treba...
In ko grem tam kjer testiram ali je povezano mi izpise Not Connected...
Kaj se moram narediti? Ne more biti to tako tezko za nastaviti...
Torej se ze kako uro zezam da bi vpostavil internet povezavo. V nadzornem srediscu Mandrake izberem Omrezje in internet --> Nova povezava--> izberem Cable Connection--> izberem mrezno (imam 2) --> grem Manual Configuration --> vnesem Naslov IP, Netmask, iklopim Network Hotplugging --> DNS-ja vnesem (3-ega niti nimam)..kaj vec pa mislim da ni treba...
In ko grem tam kjer testiram ali je povezano mi izpise Not Connected...
Kaj se moram narediti? Ne more biti to tako tezko za nastaviti...
Bug ::
Internet mi dela...
vendar pa ko nastavljam drugo mrezno mi te nastavitve pokvarijo mrezno ki dostopa na net...
in potem spet ne dela...
v kaksni povezavi sta obe
lp,
bug-
vendar pa ko nastavljam drugo mrezno mi te nastavitve pokvarijo mrezno ki dostopa na net...
in potem spet ne dela...
v kaksni povezavi sta obe
lp,
bug-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika v SPEEDTEST-u med WI-FI in LANOddelek: Omrežja in internet | 853 (802) | Mavrik |
» | Težave z internetom (NUJNO!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2876 (2713) | Padly88 |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (945) | bluefish |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3439 (2495) | marky007 |
» | ADSL+static ip + 2 racunalnika + switchOddelek: Omrežja in internet | 2499 (2046) | Poldi112 |