Forum » Operacijski sistemi » Windows xp angleška verzija šumniki!
Windows xp angleška verzija šumniki!
Pro2Type ::
Zdej sm mal zrihtu računalnik in naložu vse na novo po malo daljšem času, pa sm kr angleški jezik pustil. Zdej me pa zanima kje se da naštimat šumnike, ker v nekaterih programih mi jih ne kaže, kot so mirc in eni programi mi sam črtice naredi!
A bom mogu res slovenski dodatek naložit a se da kej zrihtat!
HVALA ZA ODGOVORE!
A bom mogu res slovenski dodatek naložit a se da kej zrihtat!
HVALA ZA ODGOVORE!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
waters ::
Start - settings- Regional in language sestings. Tam pa na vseh koncih in krajih tudi pod advance napiši Slovenščina ...
LP
LP
davm ::
Pozdravljen,
Takole:
Start > Control Panel > Date, Time, Language and Regional Options > Regional and Language options > Na padajočem menuju izberi Slovenian
Potem odpri zavihek Languages > Details > Add.. > najdi Slovenian in dodaj > v zgornjem padajočem menuju izberi Slovenian. Vse potrdi z Apply in Ok in zapri menuje.
Mogoče boš moral še zagnati računalnik.
Vedeti pa moraš, da vsi programi, ki niso neposredno povezani z windowsi ne omogočajo šumnikov, tako da boš moral c-je pa s-je uporabljati...
Uživaj...
Takole:
Start > Control Panel > Date, Time, Language and Regional Options > Regional and Language options > Na padajočem menuju izberi Slovenian
Potem odpri zavihek Languages > Details > Add.. > najdi Slovenian in dodaj > v zgornjem padajočem menuju izberi Slovenian. Vse potrdi z Apply in Ok in zapri menuje.
Mogoče boš moral še zagnati računalnik.
Vedeti pa moraš, da vsi programi, ki niso neposredno povezani z windowsi ne omogočajo šumnikov, tako da boš moral c-je pa s-je uporabljati...
Uživaj...
DAVM
Pro2Type ::
Res najlepša hvala obema! Zadeva deluje! Sem imel vse že naštiman razen v ADVANCED zavihku je blo english naštiman!
RES HVALA!!!!
RES HVALA!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moj messenger zaje**** prijateljeOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1321) | ERGY |
» | Regional options v XP: nimam čžš-jev v pol programih! Pomagajte!Oddelek: Programska oprema | 1118 (1009) | pyo_xo |
» | Microsoft Outlook - PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1106) | Soon |
» | mirc - ne delajo šumniki!?Oddelek: Programska oprema | 1470 (1401) | pivmik |
» | Win 2k Pro: Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1261 (1205) | Microsoft |