Forum » Omrežja in internet » Postavljen server kako naprej?
Postavljen server kako naprej?
morazem ::
Postavil sem si server. Uporabljam pa adsl in winxp. Tudi domača stran se mi že odpira v inernet explorerju sedaj pa me zanima kako kako bi naredil, da bi lahko obiskovalec brskal tudi po mojem disku.
Hvala
Hvala
AMD Sempron 3100+, Epox 8KDA, Gf4Ti 4200 64MB, Kingstone512MB, Seagate 160Gb
morazem ::
Stran pa sem za preizkus naredil v frontpagu
AMD Sempron 3100+, Epox 8KDA, Gf4Ti 4200 64MB, Kingstone512MB, Seagate 160Gb
Ziga Dolhar ::
Za "brskanje po disku" (joj) postavi še FTP strežnik.
(p.s.: detajli, mulo, detajli!)
(p.s.: detajli, mulo, detajli!)
https://dolhar.si/
WarMaker ::
Scream... pač nekje moraš začet... sej kmalu bo prišel do spoznanja, da se splača imet Linux@Apache stuff gor :)
EjTi ::
In zakaj se to toliko bolj splača?
A internet shareing deluje isto kot ICS (to je da lahko aplikacije iz drugih računalnikov avtomatsko začasno odpirajo porte na firewallu)? To me resno zanima - ni retorično vprašanje.
Kako je potem z torrentom in mulo - a obstajo ekvivalenti iste kvalitete ali so samo eni zmazki?
Meni na XP + keyfocus (bom zamnjal za apache) + bind + hmailserver + filezilla server čisto vredu dela. Za to počasno pipo.
A internet shareing deluje isto kot ICS (to je da lahko aplikacije iz drugih računalnikov avtomatsko začasno odpirajo porte na firewallu)? To me resno zanima - ni retorično vprašanje.
Kako je potem z torrentom in mulo - a obstajo ekvivalenti iste kvalitete ali so samo eni zmazki?
Meni na XP + keyfocus (bom zamnjal za apache) + bind + hmailserver + filezilla server čisto vredu dela. Za to počasno pipo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | domaci serverOddelek: Kaj kupiti | 2168 (1975) | rokp |
» | Web server na Windows Server 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1711 (1711) | faganel |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8453 (7460) | #000000 |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1820 (1227) | Gapi |
» | IIS - Apache simbiozaOddelek: Izdelava spletišč | 923 (831) | pivmik |