Forum » Zvok in slika » MSN Messenger - zvok
MSN Messenger - zvok
mateoo ::
Pred par dnevi sem kupil Logitech webcam in sedaj imam problem. V MSN Messengerju ne moram uporabljati zvoka. Messenger mi javi da moj rač. ne podpira videokonferenc. Imam messenger7.0. Drugače, v drugih programih pa mi normalno delata zvok in slika.
Kaj bi le lahko bilo
Pomoč
Hvala
Kaj bi le lahko bilo
Pomoč
Hvala
AirDevil ::
Lih ne vem kaj bi blo narobe sam dej rajš probi to narest z verzijo 6.2.
Ker mene tut še neki zafrkava ta 7.0 verzija.
P.S. Lepo počakimo za take experimente na 7.0 verzijo ne pa beta.
Ker mene tut še neki zafrkava ta 7.0 verzija.
P.S. Lepo počakimo za take experimente na 7.0 verzijo ne pa beta.
mateoo ::
Ma zdaj sem ravno namestil verzijo 6.2, pa dela enako!!
Napiše mi "Vaš računalnik, ponudnik internetnih storitev ali omrežje ne podpirajo zvočnih pogovorov ali video konferenc."
Res ne vem kaj je to, ker mi vse drugo laufa, tudi na ICQ.
Napiše mi "Vaš računalnik, ponudnik internetnih storitev ali omrežje ne podpirajo zvočnih pogovorov ali video konferenc."
Res ne vem kaj je to, ker mi vse drugo laufa, tudi na ICQ.
Freakylion ::
Lep pozdrav. Jaz imam podobno težavo. Imam mikrofon in bi rad preko messengerja nastavil samo zvok. Pa nikakor ne gre. Dobro dela preko skypa. Izklopil sem tudi firewall na računalniku, sem pa za routerjem in njegovim firewallom. Ali mogoče kdo pozna problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37137 (35209) | R33D3M33R |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4987 (2763) | Jan987 |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 1990 (1776) | OwcA |
» | MSN Messenger napaka:80072efdOddelek: Programska oprema | 3133 (3025) | JC_DENTON |
» | Msn messengerOddelek: Programska oprema | 1946 (1730) | odpisani |