Forum » Kaj kupiti » je dober nakup???
je dober nakup???
igor0203 ::
Zanima me, če je tale komplet miške in podloge dober nakup: KLIK
Pa zanima me še v čem je fora unih trackball mišk?
Pa zanima me še v čem je fora unih trackball mišk?
Pingvin ::
Ma ce mene vprasas je za tak denar krasen nakup. Dobis kvalitetno misko z lepim dizajnom. Tista podloga je sicer malo marketinske poteze se meni zdi.
Ta trackball je pa cisto odvisno kaj nameravas poceti z misko. Ce precej igras igrice se bo kar nekaj casa treba navajt na to.
Ta trackball je pa cisto odvisno kaj nameravas poceti z misko. Ce precej igras igrice se bo kar nekaj casa treba navajt na to.
tudi pomoje je tle šibek člen miška in ne podloga
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Caligula ::
Za ta denar dobis Epoxovo Bluetooth mis in lahk izlezavas na kavcu pa filme krmilis na daljavo,.. ce ti to kaj pomeni.
Mah jebe sem men za BT.... Men je važn da ma miška dober oprijem pa da je ergonomična...... Sej mi je Fran reku da je komplet v redu, sm ga uprašu če je kej narobe z mško glede na to da je podloga skor 10k, pa je reku da je pač tko ugodno, pa mi je poslal še link iz ene revije k so testiral ta komplet.... pomoje bom kr nabavu....
ewo dons sm dubu ta komplet... morm rečt da je ful v redu, miška ja Microsoft Intellimouse Explorer 4.0, podloga pa Icemat Black 2. Edition.
Miška ful lepo sede v roko, odzivna je, hitra.... Skratka priporočam ta komplet....
Miška ful lepo sede v roko, odzivna je, hitra.... Skratka priporočam ta komplet....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odločam se za nakup nove miške...Oddelek: Kaj kupiti | 2899 (1839) | kotnikd3 |
» | Podloga za mx 518 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4425 (3334) | strictom |
» | PodlogaOddelek: Kaj kupiti | 1648 (1300) | nodes |
» | Natančno drseče miši?Oddelek: Strojna oprema | 2273 (1584) | gzibret |
» | Podloga za mišOddelek: Kaj kupiti | 1073 (875) | kuglvinkl |