Forum » Zvok in slika » Audigy 2 ZS (zvok na zadnjih zvočnikih)
Audigy 2 ZS (zvok na zadnjih zvočnikih)
Clone ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem presedlal iz Creative SoundBlaster Live! 5.1 na Audigy 2 ZS, zvočniki so 5.1. Imam pa eno vprašanje, ko sem imal še staro kartico so v Winampu delali štirje zvočniki 2 sprednja in 2 zadnja, če si vklopil še CMSS so delali vsi (5.1), sedaj ko pa imam Audigyja pa delata po Defaultu samo 2 sprednja. Seveda začneta delovati še zadnja če se vklopi CMSS2 v EAX Conzoli.
A je to normalno ali bi mogli delati vsi štirje brez tega da je vklopljen CMSS 3D?
V Winampu nastavljen DirectSound Output (Adigy 2 ZD Audio D400) in hardware acceleration vklopljen)
TNX
Pred kratkim sem presedlal iz Creative SoundBlaster Live! 5.1 na Audigy 2 ZS, zvočniki so 5.1. Imam pa eno vprašanje, ko sem imal še staro kartico so v Winampu delali štirje zvočniki 2 sprednja in 2 zadnja, če si vklopil še CMSS so delali vsi (5.1), sedaj ko pa imam Audigyja pa delata po Defaultu samo 2 sprednja. Seveda začneta delovati še zadnja če se vklopi CMSS2 v EAX Conzoli.
A je to normalno ali bi mogli delati vsi štirje brez tega da je vklopljen CMSS 3D?
V Winampu nastavljen DirectSound Output (Adigy 2 ZD Audio D400) in hardware acceleration vklopljen)
TNX
Clone ::
Ja to itaq, vsi delajo če se vklopi CMSS če pa se CMSS2 pa deljo 4 se pravi 2 para. Kaj pa če je izklopljeno potem mi delata samo prva 2 a je to vredu? Ker na Live! 5.1 kartici ni bilo treba imeti prižgan CMSS če si hotel da ti delajo 4 zvočniki, vklopil si ga samo če si jih hotel 5
Uglavne na Live! kartici so se Mp3-ji v Winampu slišali na vseh štirih zvočnikih beez vklopa CMSS, tukaj je brez vklopa CMSS navaden Stereo, prav tako filmi z mp3/ogg zvokom
Uglavne na Live! kartici so se Mp3-ji v Winampu slišali na vseh štirih zvočnikih beez vklopa CMSS, tukaj je brez vklopa CMSS navaden Stereo, prav tako filmi z mp3/ogg zvokom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clone ()
Vesoljc ::
tolk hudo?
pomoje je najbolje da vrneš kartico
pomoje je najbolje da vrneš kartico
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11362 (5170) | Sarimner |
» | problem z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 1065 (1065) | sojko |
» | creative x-fi v navezi z genisu 5.1 woodOddelek: Zvok in slika | 1931 (1543) | NotMe |
» | divx-suroundOddelek: Zvok in slika | 1123 (979) | Blue22 |