» »

Audigy 2 ZS (zvok na zadnjih zvočnikih)

Audigy 2 ZS (zvok na zadnjih zvočnikih)

Clone ::

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem presedlal iz Creative SoundBlaster Live! 5.1 na Audigy 2 ZS, zvočniki so 5.1. Imam pa eno vprašanje, ko sem imal še staro kartico so v Winampu delali štirje zvočniki 2 sprednja in 2 zadnja, če si vklopil še CMSS so delali vsi (5.1), sedaj ko pa imam Audigyja pa delata po Defaultu samo 2 sprednja. Seveda začneta delovati še zadnja če se vklopi CMSS2 v EAX Conzoli.

A je to normalno ali bi mogli delati vsi štirje brez tega da je vklopljen CMSS 3D?

V Winampu nastavljen DirectSound Output (Adigy 2 ZD Audio D400) in hardware acceleration vklopljen)

TNX

Vesoljc ::

meni dela vseh 6 ko vklopim cmss
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Ja to itaq, vsi delajo če se vklopi CMSS če pa se CMSS2 pa deljo 4 se pravi 2 para. Kaj pa če je izklopljeno potem mi delata samo prva 2 a je to vredu? Ker na Live! 5.1 kartici ni bilo treba imeti prižgan CMSS če si hotel da ti delajo 4 zvočniki, vklopil si ga samo če si jih hotel 5

Uglavne na Live! kartici so se Mp3-ji v Winampu slišali na vseh štirih zvočnikih beez vklopa CMSS, tukaj je brez vklopa CMSS navaden Stereo, prav tako filmi z mp3/ogg zvokom

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Clone ()

Vesoljc ::

tolk hudo?

pomoje je najbolje da vrneš kartico :\
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

:D

Kaj zej še zmerej nisi odgovoril. A je pri tebi tud tako?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik

Oddelek: Zvok in slika
3511362 (5170) Sarimner
»

problem z zvočno kartico

Oddelek: Zvok in slika
51065 (1065) sojko
»