Forum » Strojna oprema » izklop integrirane miske na laptopu
izklop integrirane miske na laptopu
burekar ::
Pozdrav!
Mi lahko kdo pove kako se na laptopu izklopi ta majhni touch-mousepad, ki je direktno pod tipkovnico? Namrec ga ne rabim in me moti pri tipkanju, saj nehote pritisnem gor z roko in mi dela preglavice/ Laptop je pa Asusov A2500H.
Btw, tole sem hotel iti vprasat na irc, ampak je #slo-tech kanal na +i. A imate kaksen nov kanal?
Mi lahko kdo pove kako se na laptopu izklopi ta majhni touch-mousepad, ki je direktno pod tipkovnico? Namrec ga ne rabim in me moti pri tipkanju, saj nehote pritisnem gor z roko in mi dela preglavice/ Laptop je pa Asusov A2500H.
Btw, tole sem hotel iti vprasat na irc, ampak je #slo-tech kanal na +i. A imate kaksen nov kanal?
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
harvey ::
Poskusi v Control Panel (nadzorna plošča) -> Mouse in pod zavihek Touch okljukaš Disable this device.
Seveda, če so nameščeni gonilniki za Synaptics TouchPad, večina prenosnikov uporablja to tehnologijo.
Nekateri HP prenosniki imajo kar gumb nad Touch Padom s katerim ga enostavno onemogočiš.
Seveda, če so nameščeni gonilniki za Synaptics TouchPad, večina prenosnikov uporablja to tehnologijo.
Nekateri HP prenosniki imajo kar gumb nad Touch Padom s katerim ga enostavno onemogočiš.
burekar ::
Sploh ni tega touch jezicka... Se kaksen predlog mogoce?
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
harvey ::
Ni jezička, ker niso nameščeni gonilniki. Poglej med dokumetacijo za svoj laptop in v mapo kjer so gonilniki, če je kaj na temo Onetouch ali Touch in to namesti.
Kaj pa piše v Device Managerju pod Mice and Other Pointig device?
Kaj pa piše v Device Managerju pod Mice and Other Pointig device?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1392) | nsa_ag3nt |
» | win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 624 (498) | tinkatonka |
» | disable/delete_drivers touchpad laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (775) | Alen T 1978 |
» | Microsoft Surface, drugič (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 42199 (34090) | CaqKa |
» | TouchPadOddelek: Strojna oprema | 1305 (1226) | Karen |