Forum » Loža » Paysafecard kartice
Paysafecard kartice
Tilen ::
Zanima me, ce se jih pri nas ze da kje dobiti ali pa ce jih lahko kdo kje zrihta :)
Pa kak komentar osebe, ki je ze poslovala s temi karticami bi bil dobrodosel.
Lp
Pa kak komentar osebe, ki je ze poslovala s temi karticami bi bil dobrodosel.
Lp
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
thramos ::
Obstaja pa še en način, da bi denar nakazali na bet365 ali pa kakšno drugo stavnico...
Seznam stavnic, kjer lahko plačate z paysafecard
To je predplačniška kartica Paysafecard, ki se jo da dobiti na prodajnih mestih v Avstriji in Nemčiji, v Sloveniji jih žal še nisem zasledil...
Na voljo so kartice v vrednosti 25, 50 in 100 €.
V Sloveniji pa jih dobite zaenkrat na naslednji način:
Na voljo so kartice po 25 EUR.
Cena:
število kartic x 6.500 SIT
Primer izračuna:
1 kartica za 25 EUR = 25 EUR = 1 x 6.500 SIT = 6.500 SIT
6 kartic za 25 EUR = 150 EUR = 6 x 6.500 SIT = 39.000 SIT
Večje količine je potrebno predhodno naročiti.
Plačilo preko transakcijskega računa
1.) vplačate znesek na:
- transakcijski račun št: 18309 – 4043968813 – Banka Domžale,
- Prejemnik: Igor Bernot, Ljubljana
- Namen vplačila: »vaše ime«
Prosim, da, zaradi lažje identifikacije vplačila, ob nakazilu dodate kakšen tolar.
2.) po mailu na naslov paysafecard@yahoo.com pošljite obvestilo o vplačilu (preverjanje gre hitreje, če dodate tudi kopijo plačila - scan ali print screen)
3.) po prejemu denarja na račun pine prejmete po elektronski pošti.
Ta način nakupa je najhitrejši in traja od nekaj ur do nekaj dni, odvisno od tega, koliko časa traja, da se denar pojavi na računu. Vplačila se preverjajo ob delavnikih po 17 uri!
Plačilo po povzetju
1.) Na zgornji e-mail pošljete naročilo, v katerem navedete svoj poštni naslov in število kartic.
Stroški poštnine za Slovenijo znašajo dodatnih 500 SIT.
Za prejem pošiljke naročene po povzetju je potrebno počakati kakšen (delovni) dan ali dva!
Po povzetju sm naroču že ene par kartic in je vse potekal brez problemov. Mal čudn je, ker ne dobiš same kartice ampak samo pin, ampak dela.
A pol 6500 pa se PTT pa me pride cez 7000 kartica za 25 EUR :|
Torej 6500 tipu na racun pol pa dobim po mailu pin. To bi naj bla najcenejsa varjanta. Je pa malo risky.
Torej 6500 tipu na racun pol pa dobim po mailu pin. To bi naj bla najcenejsa varjanta. Je pa malo risky.
R0K ::
Ni risky ... pomojem.
Če ni druge šanse, je ta itak še najcenejša. Niti ta, niti stavnice (večina) ti ne vzame za te kartice nobene provziji .. recimo pri kreditnih/debetnih ti vzamejo kak %, če hočeš naložit prek banke ti zaračunajo tut po 3k sit (Banka Celje).
Ne vem no, sam sem tam naročil že 2 kartici za sebe in že ene tri za kolege. Dela, pa še hitro. Če greš jutri na banko, pa mu nakažeš in pošleš kopijo nakazila na njegov email s tvojimi podatki, ti že mogoče isti dan (če si nakazal pred 17.00) pošlje pin, čene pa nasledni dan.
Sicer pa jih prodajajo tudi ponekod po sloveniji. Bolj štajerska, koroška. Pač blizu AU.
Sicer pa ne zdej gledat za vsak tolar. Če imaš kaj v kepi, boš teh 6,5k sit kmalu obrnil v 65k sit. Le z trezno glavo je treba it v posu in ne z namenom obogatet v mesecu :-)
Če ni druge šanse, je ta itak še najcenejša. Niti ta, niti stavnice (večina) ti ne vzame za te kartice nobene provziji .. recimo pri kreditnih/debetnih ti vzamejo kak %, če hočeš naložit prek banke ti zaračunajo tut po 3k sit (Banka Celje).
Ne vem no, sam sem tam naročil že 2 kartici za sebe in že ene tri za kolege. Dela, pa še hitro. Če greš jutri na banko, pa mu nakažeš in pošleš kopijo nakazila na njegov email s tvojimi podatki, ti že mogoče isti dan (če si nakazal pred 17.00) pošlje pin, čene pa nasledni dan.
Sicer pa jih prodajajo tudi ponekod po sloveniji. Bolj štajerska, koroška. Pač blizu AU.
Sicer pa ne zdej gledat za vsak tolar. Če imaš kaj v kepi, boš teh 6,5k sit kmalu obrnil v 65k sit. Le z trezno glavo je treba it v posu in ne z namenom obogatet v mesecu :-)
Sem s štajerske, ves kje bi se jih dalo dobit tukaj? :)
Bom mogo komu zagnjavit, ko gre gor da vzame.
ja glej, ce vzamem 4 kartice je to dodatnih 2000 sit za brez veze.
Po drugi strani mas pa prav. Samo denar treba pol dobro obrnit pa je to to :)
Glede na to da ti pr banki vzamejo 4k, bi bila to najcenejsa varjanta :) Hmmm :)
Bom najbrz vplacal. :)
Bom mogo komu zagnjavit, ko gre gor da vzame.
ja glej, ce vzamem 4 kartice je to dodatnih 2000 sit za brez veze.
Po drugi strani mas pa prav. Samo denar treba pol dobro obrnit pa je to to :)
Glede na to da ti pr banki vzamejo 4k, bi bila to najcenejsa varjanta :) Hmmm :)
Bom najbrz vplacal. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
R0K ::
Je res, da recimo gre 2k sit v nič, ampak teh 2k sit dobiš lahko še isti dan nazaj :-)
Če si pa 'burek' jih pa lahko še isti dan vse izgubiš. Ta dva jurja pa še ostalih 50k :-)
Pomojem se splača in je to najceneje če nimaš kreditne ... pa sem že dosti pretuhtal to
Če si pa 'burek' jih pa lahko še isti dan vse izgubiš. Ta dva jurja pa še ostalih 50k :-)
Pomojem se splača in je to najceneje če nimaš kreditne ... pa sem že dosti pretuhtal to
Ja to, da lahko zgubis vse v mo0mentu mi je jasno ja :)
Jaz bi itak stavil najvec single. Lahko poves mogoce kje si prijavljen ce si kje ? Mislim itnternet stavnice tuje.
pa da nebom offtopic me zanima ce je placilo s kartico potekalo brez problema :P ? :)
Jaz bi itak stavil najvec single. Lahko poves mogoce kje si prijavljen ce si kje ? Mislim itnternet stavnice tuje.
pa da nebom offtopic me zanima ce je placilo s kartico potekalo brez problema :P ? :)
No danes sem mu poslal mail pa skenirano potrdilo o nakazilu na njegov racun. Upam da bom jutri ze dobil pin.
Pesimist ::
Menilo ze 3 leta od te teme. Zgleda da se je zacela pocasi uveljavlat. Vsej pri doloceni evropski news gorupi ki ma relativno nisko ceno. Noja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudniki internetnih storitev in ceneOddelek: Omrežja in internet | 1196 (1008) | amigo_no1 |
» | Asus A7S333 + GeForce2 [Upgrade/Recycle]?Oddelek: Strojna oprema | 1209 (1072) | itak37 |
» | Nakup računalnika do 150.000sitOddelek: Kaj kupiti | 1622 (1236) | muzičar |
» | Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1639 (1171) | CaqKa |
» | Ha, ha, haOddelek: Kaj kupiti | 1523 (1085) | rookie |