Forum » Pomoč in nasveti » ČŽŠ
ČŽŠ
wtaborutd ::
Ko želim (evo ravnokar sem imel tezavo) v okvirckih www strani (pisanje sporocil slo-tech, COBISS, Google iskalna vrtica, ...) uporabljati sicnike in sumnike, me tipkovnica ne uboga. Poskusal sem zamenjati kodne tabele pa nic.
Edini nacin, da dobim CZS ČŽŠ je, da ČŽŠ vpisem v dodatno Googlovo vrstico, ki sem si jo instaliral v Explorer in copy paste v sporocilno okno.
Vse ostale aplikacije (Office) delujejo brez problema.
Prosim za pomoč
Hvala
Edini nacin, da dobim CZS ČŽŠ je, da ČŽŠ vpisem v dodatno Googlovo vrstico, ki sem si jo instaliral v Explorer in copy paste v sporocilno okno.
Vse ostale aplikacije (Office) delujejo brez problema.
Prosim za pomoč
Hvala
wtaborutd ::
Zdaj deluje. Super.
Zanimivo, da pri kolegu Googlova vrstica ne povzroča težžžav. Kako ššššumi... :)
Zanimivo, da pri kolegu Googlova vrstica ne povzroča težžžav. Kako ššššumi... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox Lightbeam (+ uBlock Origin) - sledenje (+ blokada) trackerjevOddelek: Omrežja in internet | 2436 (2004) | Ales |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (3)Oddelek: Novice / Zasebnost | 10234 (7968) | primoz4p |
» | Google pri iskanju uporabnike opozori na okužbe računalnikaOddelek: Novice / Varnost | 6689 (4751) | Bistri007 |
» | VirusOddelek: Pomoč in nasveti | 1609 (1534) | koyotee |
» | IE in 100% obremenjen CPU...pls help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (1000) | ADF |