Forum » Zvok in slika » Jamo X3M
Jamo X3M
Tic ::
Okej. V tele zvočnike sem se zaljubil ze nekaj let nazaj in zdaj sem se odločil, da jih kupim. Obstaja majen problem, da jih ne delajo več veliko časa. Zdej me pa zanima, če mislite, da je možno, da jih nekje v Sloveniji najdem. najdi.si najde samo corrado.si (tam ko sem jih tudi videl takrat), vedar jih gotovo nimajo več.
Zdaj pa še druga stvar - Zanima me, če si jih kdo od tukaj lasti in kako je z njimi zadovoljen? Ali imate kake izkušnje z njimi? Anythig :)
BR, Tic
persona civitas ;>
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Matek ::
Čist tko, a ni nobenega modela, ki je ista serija kot ta, ampak nov model? Al kaj te na teh tako privlači, dizajn?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Tic ::
U bistvu sem zdej pogruntu, da iščem te :) Mislim, da jih bom lahko našel nekje... oznaka je pa X830 .. njegov veliki brat je pa X870 .. (Samostoječ in ima še en sistem več)
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen old school avto bi vozili, če bi si lahko enega izbrali? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 37676 (27345) | STASI |
» | System Fidelity SA-270 in 4030?Oddelek: Zvok in slika | 2550 (2256) | Janac |
» | Katere zvočnike za hišni kino kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 6625 (5896) | Janac |
⊘ | Ojacevalnik DENON AVR 1706Oddelek: Zvok in slika | 5107 (4853) | Stepni Volk |