Forum » Izdelava spletišč » Ocena strani
Ocena strani
onsight ::
kopernik ::
Če izvzamemo dejstvo, da je stran narejena v flashu:
1. dober design
2. jaz bi prvo tretjino (login, ...) dal na desno stran, menu pa na levo - vsebina bi tako bila na sredini. To je najbrž posledica tega, da je na veliko straneh tako in sem le navajen ...
3. Ne morem izklopiti zvoka (music on/off izklopi le muziko, ne pa raznih zvočnih efektov)
1. dober design
2. jaz bi prvo tretjino (login, ...) dal na desno stran, menu pa na levo - vsebina bi tako bila na sredini. To je najbrž posledica tega, da je na veliko straneh tako in sem le navajen ...
3. Ne morem izklopiti zvoka (music on/off izklopi le muziko, ne pa raznih zvočnih efektov)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
Cyberlukir ::
Meni se zdi zelo dobra!
Tudi tista muska v ozadju se mi zdi ful dobra, vendar sem jo čez en čas izklopu, ker ja postajala poteča.
Tudi tista muska v ozadju se mi zdi ful dobra, vendar sem jo čez en čas izklopu, ker ja postajala poteča.
Matev ::
stran dobra
samo tekst slabo berljiv
uporabi tak font za naslove
za telo besedila pa kak hitro in lahko berljiv font
samo tekst slabo berljiv
uporabi tak font za naslove
za telo besedila pa kak hitro in lahko berljiv font
Microsoft ::
- neberljiv font
- muska je kul, sam dej celo pesem al pa kr cel album (recimo random) (mogoce bi lahko naredu tako, da muska spila 30s, potem pa jo v recimo 10s postopoma ugasnes)
- ce mas ActiveX disejblan, ne dela cisto nic (IE)
- motece zvok, ko se sprehajas po meniju
by Miha
- muska je kul, sam dej celo pesem al pa kr cel album (recimo random) (mogoce bi lahko naredu tako, da muska spila 30s, potem pa jo v recimo 10s postopoma ugasnes)
- ce mas ActiveX disejblan, ne dela cisto nic (IE)
- motece zvok, ko se sprehajas po meniju
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 prihaja 22. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16357 (13855) | McGregorSL |
» | Oceni stran - Robert's PlaceOddelek: Izdelava spletišč | 1309 (970) | zenith1 |
» | Studio TOMSON :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1141 (969) | Gandalfar |
» | Ocena straniOddelek: Izdelava spletišč | 1400 (1109) | pivmik |