Jst jih mam sicer komi 121, ampak morte vedet, da sm dobil ADSL šele 3 mesce nazaj... Pa to je izbrana glasba, ki mi ustreza... Vse povprek valda nočm dolvlečt... Drži? Drži! Če je Neostik pol drži.
Drugače pa imnam nekaj-sto komadov, seveda popolnoma legalnih Backup od kolegov, če se jim CD pokvari in disk umre... Sej zato se pa plačuje "prostovoljne" prispevke, kajne
Hm... 10 CD-jev mp3, ampak mp3 že dooooooolgo več ne nucam. Ruknem pa seveda občasno not še kerga od teh CD-jev, ker je gor muska, k je ni tm, kjer jo drgač poslušam. :) Kje, pa vam bom zaupal po oglasih.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
5609, pravi medioteka v Winampu. S tem, da brišem muziko, ki mi je brezveze. Torej so ti komadi večinoma taki, ki jih tudi poslušam (eni vem, da si samo nabirajo muziko, čeprav je ne poslušajo)
Nimam ADSL-ja. Prvi komad sem dobil konec leta 1997. Takrat sem tudi poslušal očitke, kaj rabim 3 GB diska. Enkrat bom mel velik muzke, sem rekel. Odgovor: "Brez veze, ne rabiš toliko".
sicer nevem kok tocno datoek muske mam, ampak vem, da je okol 35GB.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Moj odgovor je 0,00, ker NA računalu ne skladiščim nobenih CDjev Tudi tisto, kar je V računalu, pa ni tam zato, da bi počivalo. No resno, če lahko sredi Prage dobiš popolnoma legalne CDje s klasiko na pol zastonj, le kdo bo delal mp3-je in podobno šaro ter jo nabijal skozi tisti nekvalitetni sb in zvočnike?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Se da pogledati trenutno stanje ankete, ne da bi lagal ( ker se mi zdaj ne da štet MP3-jev, pardon ogg-ov, itak so na drugem računalniku ) in nekaj na slepo izbral ?